ΛΑΡΝΑΚΑ: Η βαλίτσα στο αεροδρόμιο έκρυβε «εκπλήξεις» και έστειλε 10 χρόνια στη φυλακή 35χρονο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Η βαλίτσα στο αεροδρόμιο έκρυβε «εκπλήξεις» και έστειλε 10 χρόνια στη φυλακή 35χρονο

Με διαδικασίες «εξπρές» και χωρίς χρονοτριβή, δικάστηκε και καταδικάστηκε 35χρονος ο οποίος επιχείρησε να διοχετεύσει στην Κύπρο μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.

Ποινή φυλάκισης δέκα ετών επέβαλε την Τετάρτη 18/12 το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου σε 35χρονο, αφού τον έκρινε ένοχο σε υπόθεση που αφορά ναρκωτικά. 

Ο 35χρονος είχε συλληφθεί στις 27 Οκτωβρίου, 2019 στο αεροδρόμιο Λάρνακας, αφού με την άφιξη του στην Κύπρο, σε έλεγχο που έγινε, εντοπίστηκαν στις αποσκευές του, 15 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν 17 κιλά και 715 γραμμάρια κάνναβης. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE