Η πυραυλάκατος του ρωσικού Βόρειου Στόλου στην Μεσόγειο για ασκήσεις

Η πυραυλάκατος του ρωσικού Βόρειου Στόλου στην Μεσόγειο για ασκήσεις

Στη Μεσόγειο θάλασσα βρίσκεται η πυραυλάκατος Marshal Ustinov του ρωσικού Βόρειου Στόλου, συνοδευόμενη από το σκάφος SB-406 και το τάνκερ Vyazma, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Βόρειου Στόλου.

Η πυραυλάκατος και τα δυο σκάφη που την συνοδεύουν πέρασαν από τα στενά του Γιβραλτάρ και εισήλθαν στη Μεσόγειο θάλασσα, αναφέρεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε χθες Τετάρτη.

Η ναυτική ομάδα του Βόρειου Στόλου θα επιτελέσει αποστολές σύμφωνα με το μεγάλων αποστάσεων επιχειρησιακό του προγραμματισμό. Ειδικότερα τα πληρώματα θα αναπληρώσουν τις προμήθειες σε καύσιμα και νερό από το τάνκερ και θα διεξάγουν αμυντικές ασκήσεις αντι-σαμποτάζ, αναφέρεται.

Σημειώνεται επίσης πως η ναυτική ομάδα του Βόρειου Στόλου διεξήγαγε σε περίοδο δυο μηνών μια σειρά ασκήσεων στη Μεσόγειο και επισκέφθηκε την Αλγερία, την Αίγυπτο, την Τουρκία, την Ελλάδα και την Κύπρο.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρώτη σκέψη η πλήρης κατάργηση του Φορέα» - Η πρώτη αντίδραση για παραίτηση Χαραλάμπους

ΠτΔ: «Πρώτη σκέψη η πλήρης κατάργηση του Φορέα» - Η πρώτη αντίδραση για παραίτηση Χαραλάμπους

Η παραίτηση του Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου κ. Χαράλαμπου Χαραλάμπους είναι πράξη αυτοπεποίθησης και εμπιστοσύνης είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, καλώντας όλες τις αρμόδιες Αρχές του κράτους να αξιοποιήσουν όλα τα εργαλεία που έχουν στη διάθεσή τους για πλήρη διερεύνηση της υπόθεση αναφορικά με το βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE