Ίμια: Τουρκικό σκάφος παρενόχλησε Έλληνες ψαράδες

Ίμια: Τουρκικό σκάφος παρενόχλησε Έλληνες ψαράδες

Nέο επεισόδιο σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 19 Δεκεμβρίου στα Ίμια ανάμεσα σε Έλληνες ψαράδες και ένα τουρκικό σκάφος.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες λίγο πριν τις 09:00, σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής προσέγγισε τρία ελληνικά αλιευτικά που ψάρευαν στην περιοχή.

Οι Τούρκοι φέρονται να ζήτησαν από τους Έλληνας ψαράδες να αποχωρήσουν και εκείνοι να αρνήθηκαν. Τότε, το τουρκικό σκάφος ξεκίνησε επικίνδυνους ελιγμούς δίπλα τους, κόβοντας ταυτόχρονα τα δίχτυα ενός αλιευτικού. Για το περιστατικό ενημερώθηκαν το Λιμενικό Σώμα και το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Πάντως, τις τελευταίες εβδομάδες σκάφη της τουρκικής ακτοφυλακής παρενοχλούν πιο συχνά τα ελληνικά αλιευτικά που ψαρεύουν κοντά στα Ίμια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Σε αναμονή των εξελίξεων βρίσκεται η υπόθεση της λεγόμενης «Σάντη», καθώς η Αστυνομία απέστειλε τα στοιχεία στη Europol για έλεγχο, με το πόρισμα να αναμένεται εντός ημερών.

BEST OF TOTHEMAONLINE