Ίμια: Τουρκικό σκάφος παρενόχλησε Έλληνες ψαράδες

Ίμια: Τουρκικό σκάφος παρενόχλησε Έλληνες ψαράδες

Nέο επεισόδιο σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 19 Δεκεμβρίου στα Ίμια ανάμεσα σε Έλληνες ψαράδες και ένα τουρκικό σκάφος.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες λίγο πριν τις 09:00, σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής προσέγγισε τρία ελληνικά αλιευτικά που ψάρευαν στην περιοχή.

Οι Τούρκοι φέρονται να ζήτησαν από τους Έλληνας ψαράδες να αποχωρήσουν και εκείνοι να αρνήθηκαν. Τότε, το τουρκικό σκάφος ξεκίνησε επικίνδυνους ελιγμούς δίπλα τους, κόβοντας ταυτόχρονα τα δίχτυα ενός αλιευτικού. Για το περιστατικό ενημερώθηκαν το Λιμενικό Σώμα και το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Πάντως, τις τελευταίες εβδομάδες σκάφη της τουρκικής ακτοφυλακής παρενοχλούν πιο συχνά τα ελληνικά αλιευτικά που ψαρεύουν κοντά στα Ίμια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στο highway: Νεκρός ο 70χρονος Σάββας – Παρασύρθηκε από όχημα ενώ εργαζόταν

Τραγωδία στο highway: Νεκρός ο 70χρονος Σάββας – Παρασύρθηκε από όχημα ενώ εργαζόταν

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ο 70χρονος εργάτης Σάββας Ιωάννου, από την Πάφο, ο οποίος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, ενώ εκτελούσε εργασίες σήμανσης του δρόμου, μαζί με συναδέλφους του.

BEST OF TOTHEMAONLINE