ΛΕΜΕΣΟΣ: Διαρρήκτες άρπαξαν διαμάντια και χρυσαφικά – Γερή η «μπάζα» τους

ΛΕΜΕΣΟΣ: Διαρρήκτες άρπαξαν διαμάντια και χρυσαφικά – Γερή η «μπάζα» τους

Άναυδος αλλοδαπός, μόνιμος κάτοικος Κύπρου, όταν επέστρεψε στο σπίτι του το  βράδυ της Πέμπτης 19/12. «Ποντικοί» τρύπωσαν στο σπίτι του και έφυγαν με διαμάντια, χρυσαφικά αλλά και μετρητά.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία οι δράστες φαίνεται πως μπήκαν στο σπίτι μεταξύ των ωρών 18:30- 20:00, όταν και ο ιδιοκτήτης απουσίαζε και κατάφεραν να φύγουν με διαμάντια και χρυσαφικά.

Όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης η αξία τους ξεπερνά τις 50.000 ευρώ ενώ από την οικία «σήκωσαν» και μετρητά, γύρω στα 1000 ευρώ.

Οι εξετάζεις για τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

Με αναφορά στα σημαντικότερα επιτεύγματα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε σε απολογισμό μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της κυπριακής θητείας.

BEST OF TOTHEMAONLINE