ΛΕΜΕΣΟΣ: Διαρρήκτες άρπαξαν διαμάντια και χρυσαφικά – Γερή η «μπάζα» τους

ΛΕΜΕΣΟΣ: Διαρρήκτες άρπαξαν διαμάντια και χρυσαφικά – Γερή η «μπάζα» τους

Άναυδος αλλοδαπός, μόνιμος κάτοικος Κύπρου, όταν επέστρεψε στο σπίτι του το  βράδυ της Πέμπτης 19/12. «Ποντικοί» τρύπωσαν στο σπίτι του και έφυγαν με διαμάντια, χρυσαφικά αλλά και μετρητά.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία οι δράστες φαίνεται πως μπήκαν στο σπίτι μεταξύ των ωρών 18:30- 20:00, όταν και ο ιδιοκτήτης απουσίαζε και κατάφεραν να φύγουν με διαμάντια και χρυσαφικά.

Όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης η αξία τους ξεπερνά τις 50.000 ευρώ ενώ από την οικία «σήκωσαν» και μετρητά, γύρω στα 1000 ευρώ.

Οι εξετάζεις για τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Η Τουρκία κρατά το «κλειδί» για πρόοδο στο Κυπριακό - Σαφές μήνυμα για σφετερισμούς και υπόθεση «Κράτος Μαφία»

Λετυμπιώτης: Η Τουρκία κρατά το «κλειδί» για πρόοδο στο Κυπριακό - Σαφές μήνυμα για σφετερισμούς και υπόθεση «Κράτος Μαφία»

Τη θέση ότι η Τουρκία είναι ο καθοριστικός παράγοντας για την επανεκκίνηση της διαδικασίας επίλυσης του Κυπριακού επανέλαβε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση διαθέτει πλέον τα κίνητρα που ενδιαφέρουν την Άγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE