ΛΕΜΕΣΟΣ: Διαρρήκτες άρπαξαν διαμάντια και χρυσαφικά – Γερή η «μπάζα» τους

ΛΕΜΕΣΟΣ: Διαρρήκτες άρπαξαν διαμάντια και χρυσαφικά – Γερή η «μπάζα» τους

Άναυδος αλλοδαπός, μόνιμος κάτοικος Κύπρου, όταν επέστρεψε στο σπίτι του το  βράδυ της Πέμπτης 19/12. «Ποντικοί» τρύπωσαν στο σπίτι του και έφυγαν με διαμάντια, χρυσαφικά αλλά και μετρητά.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία οι δράστες φαίνεται πως μπήκαν στο σπίτι μεταξύ των ωρών 18:30- 20:00, όταν και ο ιδιοκτήτης απουσίαζε και κατάφεραν να φύγουν με διαμάντια και χρυσαφικά.

Όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης η αξία τους ξεπερνά τις 50.000 ευρώ ενώ από την οικία «σήκωσαν» και μετρητά, γύρω στα 1000 ευρώ.

Οι εξετάζεις για τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

Την Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, στις 09:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE