ΛΕΜΕΣΟΣ: Διαρρήκτες άρπαξαν διαμάντια και χρυσαφικά – Γερή η «μπάζα» τους

ΛΕΜΕΣΟΣ: Διαρρήκτες άρπαξαν διαμάντια και χρυσαφικά – Γερή η «μπάζα» τους

Άναυδος αλλοδαπός, μόνιμος κάτοικος Κύπρου, όταν επέστρεψε στο σπίτι του το  βράδυ της Πέμπτης 19/12. «Ποντικοί» τρύπωσαν στο σπίτι του και έφυγαν με διαμάντια, χρυσαφικά αλλά και μετρητά.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία οι δράστες φαίνεται πως μπήκαν στο σπίτι μεταξύ των ωρών 18:30- 20:00, όταν και ο ιδιοκτήτης απουσίαζε και κατάφεραν να φύγουν με διαμάντια και χρυσαφικά.

Όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης η αξία τους ξεπερνά τις 50.000 ευρώ ενώ από την οικία «σήκωσαν» και μετρητά, γύρω στα 1000 ευρώ.

Οι εξετάζεις για τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Κόμπο είχε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, στο πλαίσιο της στενής και διαρκούς συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE