ΛΕΜΕΣΟΣ: Διαρρήκτες άρπαξαν διαμάντια και χρυσαφικά – Γερή η «μπάζα» τους

ΛΕΜΕΣΟΣ: Διαρρήκτες άρπαξαν διαμάντια και χρυσαφικά – Γερή η «μπάζα» τους

Άναυδος αλλοδαπός, μόνιμος κάτοικος Κύπρου, όταν επέστρεψε στο σπίτι του το  βράδυ της Πέμπτης 19/12. «Ποντικοί» τρύπωσαν στο σπίτι του και έφυγαν με διαμάντια, χρυσαφικά αλλά και μετρητά.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία οι δράστες φαίνεται πως μπήκαν στο σπίτι μεταξύ των ωρών 18:30- 20:00, όταν και ο ιδιοκτήτης απουσίαζε και κατάφεραν να φύγουν με διαμάντια και χρυσαφικά.

Όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης η αξία τους ξεπερνά τις 50.000 ευρώ ενώ από την οικία «σήκωσαν» και μετρητά, γύρω στα 1000 ευρώ.

Οι εξετάζεις για τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE