ΕΚΤΑΚΤΟ-ΛΕΜΕΣΟΣ: Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες - Πρόλαβε να εξέλθει ο οδηγός

ΕΚΤΑΚΤΟ-ΛΕΜΕΣΟΣ: Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες - Πρόλαβε να εξέλθει ο οδηγός

Φωτιά σε όχημα ξέσπασε γύρω στις 08:30 το πρωί της Παρασκευής (20/12), στον κυκλικό κόμβο Αγίας φύλας στην Λεμεσό.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η αιτία πρόκλησης της πυρκαγιάς είναι κάποια μηχανική βλάβη, με τον οδηγό να εξήληθε έγκαιρα από το φλεγόμενο όχημα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία δεν υπάρχουν τραυματίες και δεν κινδύνευσε κανένας ενώ στο σημείο έχει σπεύσει η Πυροσβεστική για κατάσβεση της φωτιάς.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

 Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Η διαδικασία στο Κυπριακό προχωρά με αργό ρυθμό αλλά είναι δυναμική, δήλωσε στο τουρκικό πρακτορείο ειδήλωσεη ΑΝΚΑ η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι για να καταστεί δυνατή η μετάβαση σε διευρυμένη συνάντηση 5+1 απαιτείται η υλοποίηση συγκεκριμένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης. «Το 5+1 δεν έχει εγκαταλειφθεί, αλλά θα εξεταστεί μόνο όταν ‘οι συνθήκες ωριμάσουν’», ανέφερε.

BEST OF TOTHEMAONLINE