Εγκρίθηκε επί της αρχής το νομοσχέδιο του Brexit

Εγκρίθηκε επί της αρχής το νομοσχέδιο του Brexit

Με άνετη πλειοψηφία 124 ψήφων εγκρίθηκε επί της αρχής από τη Βουλή των Κοινοτήτων το νομοσχέδιο περί της Συμφωνίας Αποχώρησης του Ηνωμένου Βασιλείου από την ΕΕ, ανοίγοντας τον δρόμο για υλοποίηση του Brexit στις 31 Ιανουαρίου 2020.

Στην πρώτη σημαντική ψηφοφορία της νέας Βουλής, 358 βουλευτές τάχθηκαν υπέρ και 234 εναντίον του νομοσχεδίου στη «δεύτερη ανάγνωσή» του.

Η Βουλή διακόπτει πλέον τη λειτουργία της για την περίοδο των εορτών και συνέρχεται ξανά στις 7 Ιανουαρίου, όταν και θα αρχίσει το επόμενο στάδιο της νομοθετικής διαδικασίας με τριήμερη αναλυτική εξέταση και ψήφιση επί του νομοσχεδίου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σφαίρες στο κεφάλι του Δημοσθένους – Τι κατέδειξε η νεκροτομή - Καπέλο και κάλυκες «κλειδιά» για τους δράστες

Σφαίρες στο κεφάλι του Δημοσθένους – Τι κατέδειξε η νεκροτομή - Καπέλο και κάλυκες «κλειδιά» για τους δράστες

Σοκαριστικά είναι τα ευρήματα από τη νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του 49χρονου Σταύρου Δημοσθένους, ο οποίος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ το πρωί της Παρασκευής στη Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE