Εγκρίθηκε επί της αρχής το νομοσχέδιο του Brexit

Εγκρίθηκε επί της αρχής το νομοσχέδιο του Brexit

Με άνετη πλειοψηφία 124 ψήφων εγκρίθηκε επί της αρχής από τη Βουλή των Κοινοτήτων το νομοσχέδιο περί της Συμφωνίας Αποχώρησης του Ηνωμένου Βασιλείου από την ΕΕ, ανοίγοντας τον δρόμο για υλοποίηση του Brexit στις 31 Ιανουαρίου 2020.

Στην πρώτη σημαντική ψηφοφορία της νέας Βουλής, 358 βουλευτές τάχθηκαν υπέρ και 234 εναντίον του νομοσχεδίου στη «δεύτερη ανάγνωσή» του.

Η Βουλή διακόπτει πλέον τη λειτουργία της για την περίοδο των εορτών και συνέρχεται ξανά στις 7 Ιανουαρίου, όταν και θα αρχίσει το επόμενο στάδιο της νομοθετικής διαδικασίας με τριήμερη αναλυτική εξέταση και ψήφιση επί του νομοσχεδίου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συναγερμός στις Βάσεις Ακρωτηρίου: Άγνωστο αντικείμενο έπεσε εντός Βάσης – Μήνυμα «μείνετε στα σπίτια σας» στους κατοίκους - Βίντεο

Συναγερμός στις Βάσεις Ακρωτηρίου: Άγνωστο αντικείμενο έπεσε εντός Βάσης – Μήνυμα «μείνετε στα σπίτια σας» στους κατοίκους - Βίντεο

Σε αυξημένη ετοιμότητα βρίσκονται οι Αρχές των Βρετανικών Βάσεων, μετά από περιστατικό που σημειώθηκε εντός της στρατιωτικής περιφραγμένης περιοχής στο Ακρωτήρι Λεμεσού, όταν άγνωστο αντικείμενο φέρεται να έπληξε τον χώρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE