«Μας ξυπνά άσχημες μνήμες ο ορισμός Γιώργου Νικολάου – Καιρός να αποδείξει πόσο αδέκαστος και αμερόληπτος είναι»

«Μας ξυπνά άσχημες μνήμες ο ορισμός Γιώργου Νικολάου – Καιρός να αποδείξει πόσο αδέκαστος και αμερόληπτος είναι»

Ανακοίνωση από τον ΣΥ.ΦΙ. Δυτικά Προάστια Απόλλων ΘΥΡΑ 1, για τον ορισμό του διαιτητή, Γιώργου Νικολάου, στον Σαββατιάτικο (21/12, 17:00) αγώνα της ομάδας τους με αντίπαλο την Πάφο FC στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Αναλυτικά:

«Ο ορισμός του διαιτητή Γιώργου Νικολάου, στον αγώνα της ομάδας μας με την Πάφο, μας ξυπνά άσχημες μνήμες. Ο ΣΥ.ΦΙ ΔΥΤΙΚΆ ΠΡΟΆΣΤΙΑ ΑΠΌΛΛΩΝ ΘΥΡΑ 1 δεν ξεχνάει εύκολα.

Στο πρόσφατο παρελθόν, ο εν λόγω διαιτητής αδίκησε παράφορα σε πολλές περιπτώσεις την ομάδα μας.

Καλό θα ήταν ο συγκεκριμένος κύριος να σοβαρευτεί, και να αφήσει τις δικαιολογίες με τα δήθεν ανθρώπινα και μονόπλευρα λάθη στην άκρη. Τα ανθρώπινα λάθη, αν δεν μπορούν να τα περιορίσουν, να κάτσουν σπίτι τους.

Καλείται αυτός ο κύριος να κάνει μια τίμια και δίκαιη διαιτησία, χωρίς να αδικήσει καμία ομάδα και να αφήσει το παιχνίδι να εξελιχθεί με ρυθμό και όχι σκοπιμότητες.

Καιρός να αποδείξει πόσο αδέκαστος και αμερόληπτος είναι».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ώρα μηδέν για την Κύπρο: Έρχεται στο νησί η Ρομπέρτα Μέτσολα – Τι σχεδιάζουν για την Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ώρα μηδέν για την Κύπρο: Έρχεται στο νησί η Ρομπέρτα Μέτσολα – Τι σχεδιάζουν για την Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Επαφές στην Κύπρο, μεταξύ 1-2 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιήσουν η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μέτσολα και οι Πρόεδροι των πολιτικών ομάδων, ενόψει της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου μεταξύ άλλων θα έχουν και συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE