ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Τσιτσιπάς: Έκανε… «σκόνη» τον Τζόκοβιτς και πήγε ΤΕΛΙΚΟ!

ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Τσιτσιπάς: Έκανε… «σκόνη» τον Τζόκοβιτς και πήγε ΤΕΛΙΚΟ!

 

O κορυφαίος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών λύγισε τον 32χρονο Σέρβο με 3-6, 7-6(4), 6-3 σε 2 ώρες και 7 λεπτά και θα περιμένει Ράφα Ναδάλ ή Καρέν Χατσάνοφ.

Παρότι η αναμέτρηση ήταν φιλική, ο Στεφ έδειξε για άλλη μια φορά ότι έχει νοοτροπία νικητή και δεν χάνει την αυτοπεποίθησή του ακόμα και όταν όλα «στραβώνουν».

Ο Νόλε μπήκε δυνατά στον αγώνα και καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες, όμως ο Στεφ βρήκε τον ρυθμό του και κατάφερε να πάρει προβάδισμα με 5-1 στο δεύτερο.

Αντί, όμως, να κλείσει το σετ στο σημείο αυτό, έχασε τέσσερα γκέιμ στη σειρά και οι διαφορές λύθηκαν στο τάι μπρέικ. Εκεί ο νεαρός τενίστας δεν ξαναέκανε το ίδιο λάθος και «έγραψε» το 1-1 εκμεταλλευόμενος το δεύτερο σετ πόιντ του.

Το μομέντουμ είχε περάσει πλέον στην πλευρά του και όχι μόνο πέτυχε με το καλημέρα μπρέικ (2-0), αλλά είχε δύο φορές (στο 2-0 και στο 4-2) την ευκαιρία να πάρει ακόμα μεγαλύτερο προβάδισμα. «Πέταξε», ωστόσο, συνολικά τέσσερα μπρέικ πόιντ.

Αυτό, βέβαια, δεν επηρέασε την εξέλιξη του αγώνα, αφού ο Στέφανος σφράγισε την πρόκριση όταν πήρε τις μπάλες στα χέρια του στο 5-4.

Ο τελικός θα διεξαχθεί αύριο στις 17.00.

Πηγή: Sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top