Δικαιωμένο δηλώνει το δικηγορικό γραφείο «Νίκος Χρ. Αναστασιάδης & Συνεταίροι Δ.Ε.Π.Ε»

Δικαιωμένο δηλώνει το δικηγορικό γραφείο «Νίκος Χρ. Αναστασιάδης & Συνεταίροι Δ.Ε.Π.Ε»

 

Δεν προκύπτουν υποψίες για εμπλοκή του πρώην δικηγορικού γραφείο του Προέδρου Αναστασιάδη σε παράνομες δραστηριότητες, αναφέρει η ΜΟΚΑΣ με ανακοίνωση της την Παρασκευή (20/12), σε σχέση με έρευνα για δημοσίευμα ιστοσελίδας του OCCRP με αναφορές στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

 

Το πόρισμα της ΜΟ.Κ.Α.Σ (Μονάδας Καταπολέμησης Αδικημάτων Συγκάλυψης)  που βασίστηκε όχι μόνο στα στοιχεία που παρέλαβε από το γραφείο μας αλλά επίσης και σε στοιχεία που παρέλαβε από άλλους οργανισμούς στην Κύπρο και οργανισμούς και υπηρεσίες ξένων χωρών δικαιώνει απόλυτα τα όσα το γραφείο μας είχε αναφέρει ως απάντηση στο δημοσίευμα της μη Κυβερνητικής πλατφόρμας OCCRP, αναφέρει το δικηγορικό γραφείο «Νίκος Χρ. Αναστασιάδης & Συνεταίροι Δ.Ε.Π.Ε»


Το εν λόγω πόρισμα αποκαθιστά πλήρως τα πραγματικά γεγονότα και την αλήθεια, αναφέρει στην ανακοίνωσή του το εν λόγω δικηγορικό γραφείο, την οποία υπογράφει ο Δικηγόρος/ Διευθύνων Συνέταιρος Στάθης Α. Λεμής.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Live: Υπό κράτηση στη Νέα Υόρκη ο Μαδούρο: Φωτογραφήθηκε με χειροπέδες και πράκτορες της DEA - Λεπτό προς λεπτό οι εξελίξεις

Live: Υπό κράτηση στη Νέα Υόρκη ο Μαδούρο: Φωτογραφήθηκε με χειροπέδες και πράκτορες της DEA - Λεπτό προς λεπτό οι εξελίξεις

Σε κέντρο κράτησης στη Νέα Υόρκη έχει μεταφερθεί πλέον ο Νικολάς Μαδούρο, λιγότερο από 24 ώρες από την επιχείρηση για τη σύλληψη και τη μεταφορά του στις ΗΠΑ. Έφτασε νωρίτερα το Σάββατο στη Νέα Υόρκη μέσω της βάσης του Γκουαντάναμο.Λεπτό προς λεπτό οι εξελίξεις 

BEST OF TOTHEMAONLINE