Ενεργοποιείται τη Δευτέρα το σύστημα απενεργοποίησης κινητών τηλεφώνων στις Κεντρικές Φυλακές

Ενεργοποιείται τη Δευτέρα το σύστημα απενεργοποίησης κινητών τηλεφώνων στις Κεντρικές Φυλακές

Το Τμήμα Φυλακών ενημερώνει το κοινό ότι τη Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου, θα ενεργοποιηθεί το σύστημα απενεργοποίησης κινητών τηλεφώνων που είναι εγκατεστημένο στις Κεντρικές Φυλακές.
 

Το Τμήμα προειδοποιεί, με ανακοίνωση του, ότι «ενδεχομένως να υπάρξουν παρεμβολές ή/και διακοπές στη λειτουργία των κινητών τηλεφώνων πέριξ των φυλακών στην περιοχή του Αγίου Ανδρέα».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE