ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πηλακούτας: «Το κάναμε εύκολο με τον δικό μας τρόπο» – Τι είπε για το θέμα της μεταγραφικής ενίσχυσης

Πηλακούτας: «Το κάναμε εύκολο με τον δικό μας τρόπο» – Τι είπε για το θέμα της μεταγραφικής ενίσχυσης

Δείτε τι δήλωσε στην Cablenet μετά το τέλος του αγώνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ανάμεσα στην Ανόρθωση και την ΕΝΠ, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αμμοχωστιανής ομάδας, Σάββας Πηλακούτας.

Αναλυτικά:

«Εννοείται ότι όπως κλείνουμε το 2019, θέλουμε να ξεκινήσουμε το 2020. Η ομάδα έκανε αυτό που λέγαμε πριν την έναρξη του αγώνα, ήταν σοβαρή, έκανε το καθήκον της και δείξαμε αντίδραση. Ίσως η νίκη να ήρθε και πιο εύκολα από ότι περιμέναμε, γιατί η ΕΝΠ είναι μία καλή ομάδα όπως είπε και ο προπονητής μας.

Το κάναμε εύκολο με τον δικό μας τρόπο, με τα δύο γρήγορα γκολ που πετύχαμε. Στη συνέχεια, ανοίχτηκε το παιχνίδι και πετύχαμε κι άλλα γκολ. Θεωρώ ότι μετά το 2-0, κρίθηκε το παιχνίδι.

Έτσι δεν μπορούμε από το να είμαστε πλήρως ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι. Ελπίζουμε με τα αποτελέσματα της αγωνιστικής, να παραμείνουμε στην κορυφή με το τέλος του 2019».

Για τη μεταγραφική ενίσχυση ενόψει Ιανουαρίου είπε:

«Δεν υπάρχει κάτι το χειροπιαστό που μπορούμε να πούμε. Σαφώς και θα εντατικοποιηθούν περισσότερο οι διεργασίες σε ότι αφορά το μεταγραφικό κομμάτι. Πολλά που είναι μέσα στο μυαλό του προπονητή, έχουν ξεκαθαρίσει και θα δει και τι καλό κινείται μέσα στη μεταγραφική αγορά, στις θέσεις που ομάδα χρειάζεται ενίσχυση».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top