Έξαλλος ο Άθως Αντωνιάδης: «Τόσο ηλίθιοι...» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έξαλλος ο Άθως Αντωνιάδης: «Τόσο ηλίθιοι...» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έξαλλος είναι ο Γενικός Γραμματέας του ΔΗΚΟ, Άθως Αντωνιάδης με τους ταραξίες που έκαψαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο πριν από λίγες μέρες στην πλατεία Εξαρχιών.

Με ανάρτηση του στο Twitter, αναφέρει πως: «Τόσο ηλίθιοι που το πιστεύουν πραγματικά ότι είναι «ενάντια στο σύστημα», «κόντρα στο κατεστημένο» , «μάγκες» επειδή καίνε Χριστουγεννιάτικα δέντρα, γράφουν με μπογιά σε τοίχους και καίνε βιτρίνες μαγαζιών.

Α ναί, κάνουν και «επανάσταση» πιστεύουν. Τόσο ηλίθιοι.Και όμως υπάρχουν» .

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE