ΑΠΟΡΙΑ και ΕΡΩΤΗΜΑ προς τον Γιώργο Νικολάου για τη διακοπή στο Πάφος FC – Απόλλων

ΑΠΟΡΙΑ και ΕΡΩΤΗΜΑ προς τον Γιώργο Νικολάου για τη διακοπή στο Πάφος FC – Απόλλων

Ο διαιτητής του αγώνα στο «Στέλιος Κυριακίδης» ανάμεσα στην Πάφο FC και τον Απόλλωνα, Γιώργος Νικολάου, αποφάσισε τη διακοπή της αναμέτρησης μόλις στο 2ο λεπτό, γιατί διαπίστωσε πρόβλημα στον φωτισμό, σε έναν από τους προβολείς του σταδίου!

Και εδώ γεννάται το εξής ερώτημα, που δεν είναι μόνο δικό μας, αλλά όλου του κόσμου, σύμφωνα με τις αντιδράσεις που υπάρχουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στις ραδιοφωνικές εκπομπές και όχι μόνο.

Αφού ο φωτισμός ήταν… προβληματικός, γιατί αποφάσισε ο διαιτητής να ξεκινήσει το παιχνίδι και το διέκοψε μόλις στο 2ο λεπτό;

Μέσα σε… 60 και κάτι δευτερόλεπτα από την έναρξη του αγώνα, διαπίστωσε ότι κάτι δεν πάει καλά με τον φωτισμό; Δεν μπορούσε να το διαπιστώσει πριν τη σέντρα για να μην ξεκινήσει ο αγώνας;

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο φωτισμός του γηπέδου ακόμα και μετά αυτό το μικροπρόβλημα που προέκυψε, ήταν σε καλύτερη κατάσταση από τον φωτισμό άλλων γηπέδων στην Κύπρο (αυτό φάνηκε από την τηλεοπτική μετάδοση, ενώ το διαπίστωσαν και όσοι πήγαν στο «Στέλιος Κυριακιδης») και πραγματικά κανείς δεν κατάλαβε γιατί πήρε την απόφαση να διακόψει το ματς ο διαιτητής.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ανάρτηση του ΠτΔ για τον ρυθμό ανάπτυξης στην Κύπρο -  Διπλάσιος από τον Ευρωπαϊκό μέσο όρο

Η ανάρτηση του ΠτΔ για τον ρυθμό ανάπτυξης στην Κύπρο - Διπλάσιος από τον Ευρωπαϊκό μέσο όρο

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρθηκε στα θετικά προκαταρκτικά στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας για την πορεία της κυπριακής οικονομίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE