Η Gazprom θα καταβάλει 2,9 δισεκατομμύρια δολάρια στο Κίεβο

Η Gazprom θα καταβάλει 2,9 δισεκατομμύρια δολάρια στο Κίεβο

Ο  ρωσικός κολοσσός φυσικού αερίου Gazprom ανακοίνωσε λεπτομέρειες για μία νέα συμφωνία μεταφοράς φυσικού αερίου στην Ουκρανίας, δηλώνοντας ότι θα καταβάλει στο Κίεβο 2,9 δισεκατομμύρια δολάρια, προκειμένου να επιλυθεί η μεταξύ τους νομική διαμάχη.

Η Gazprom ανακοίνωσε επίσης, ότι όπως συμφωνήθηκε χθες με την Ουκρανία, όλες οι διεκδικήσεις του Κιέβου, για τις οποίες δεν έχουν εκδοθεί δικαστικές αποφάσεις θα αποσυρθούν.

Σύμφωνα με την ρωσική εταιρία, η Ουκρανία αναμένεται να υπογράψει ένα νομικό διακανονισμό και να αποσύρει τις διεκδικήσεις της, πριν από την 29η Δεκεμβρίου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μια εβδομάδα γεμάτη ανατροπές και σημαντικές εξελίξεις - Οι 3 υποθέσεις που απασχόλησαν την Κύπρο

Μια εβδομάδα γεμάτη ανατροπές και σημαντικές εξελίξεις - Οι 3 υποθέσεις που απασχόλησαν την Κύπρο

Μια εβδομάδα με σημαντικές πολιτικές εξελίξεις, μια τραγωδία που συγκλόνισε την κοινή γνώμη και μια υπόθεση με έντονο θεσμικό και πολιτικό αποτύπωμα αφήνει πίσω της η επικαιρότητα στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE