Η Gazprom θα καταβάλει 2,9 δισεκατομμύρια δολάρια στο Κίεβο

Η Gazprom θα καταβάλει 2,9 δισεκατομμύρια δολάρια στο Κίεβο

Ο  ρωσικός κολοσσός φυσικού αερίου Gazprom ανακοίνωσε λεπτομέρειες για μία νέα συμφωνία μεταφοράς φυσικού αερίου στην Ουκρανίας, δηλώνοντας ότι θα καταβάλει στο Κίεβο 2,9 δισεκατομμύρια δολάρια, προκειμένου να επιλυθεί η μεταξύ τους νομική διαμάχη.

Η Gazprom ανακοίνωσε επίσης, ότι όπως συμφωνήθηκε χθες με την Ουκρανία, όλες οι διεκδικήσεις του Κιέβου, για τις οποίες δεν έχουν εκδοθεί δικαστικές αποφάσεις θα αποσυρθούν.

Σύμφωνα με την ρωσική εταιρία, η Ουκρανία αναμένεται να υπογράψει ένα νομικό διακανονισμό και να αποσύρει τις διεκδικήσεις της, πριν από την 29η Δεκεμβρίου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ από την Ολομέλεια του  Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου - «Η ενότητα είναι η μεγαλύτερή μας δύναμη»

ΠτΔ από την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου - «Η ενότητα είναι η μεγαλύτερή μας δύναμη»

Η ενότητα είναι η μεγαλύτερή μας δύναμη, τόνισε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης παρουσιάζοντας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE