Η Gazprom θα καταβάλει 2,9 δισεκατομμύρια δολάρια στο Κίεβο

Η Gazprom θα καταβάλει 2,9 δισεκατομμύρια δολάρια στο Κίεβο

Ο  ρωσικός κολοσσός φυσικού αερίου Gazprom ανακοίνωσε λεπτομέρειες για μία νέα συμφωνία μεταφοράς φυσικού αερίου στην Ουκρανίας, δηλώνοντας ότι θα καταβάλει στο Κίεβο 2,9 δισεκατομμύρια δολάρια, προκειμένου να επιλυθεί η μεταξύ τους νομική διαμάχη.

Η Gazprom ανακοίνωσε επίσης, ότι όπως συμφωνήθηκε χθες με την Ουκρανία, όλες οι διεκδικήσεις του Κιέβου, για τις οποίες δεν έχουν εκδοθεί δικαστικές αποφάσεις θα αποσυρθούν.

Σύμφωνα με την ρωσική εταιρία, η Ουκρανία αναμένεται να υπογράψει ένα νομικό διακανονισμό και να αποσύρει τις διεκδικήσεις της, πριν από την 29η Δεκεμβρίου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανέλαβε επίσημα τα ηνία της ΕΕ η Κύπρος: Έμφαση στην ασφάλεια, την ειρήνη και την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση

Ανέλαβε επίσημα τα ηνία της ΕΕ η Κύπρος: Έμφαση στην ασφάλεια, την ειρήνη και την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση

Με επίκεντρο την ενίσχυση της ευρωπαϊκής ασφάλειας, τη στρατηγική αυτονομία και την ειρήνη στην περιοχή, η Κύπρος ανέλαβε επίσημα την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το πρώτο εξάμηνο του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE