ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμ. Μετεωρολογίας: Χριστούγεννα με χιόνια πλάι στο τζάκι – Η Πρόγνωση του καιρού μέχρι την μέρα των Χριστουγέννων

Τμ. Μετεωρολογίας: Χριστούγεννα με χιόνια πλάι στο τζάκι – Η Πρόγνωση του καιρού μέχρι την μέρα των Χριστουγέννων

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ βαροµετρικό χαµηλό αναµένεται να επηρεάσει την περιοχή, από νωρίς το βράδυ της ∆ευτέρας (23/12).

Την Κυριακή (22/12), µετά την διάλυση της αραιής οµίχλης και χαµηλής νέφωσης, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως θαλάσσιοι, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και γύρω στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Το βράδυ της Κυριακής (22/12), ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και τοπικά αναµένεται να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί, ασθενείς 3 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, ενώ σταδιακά, στα δυτικά και βόρεια παράλια, θα καταστεί λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 6 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και γύρω στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα (23/12), ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και από το µεσηµέρι και µετά αναµένονται µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα. Το βράδυ αναµένονται τοπικές βροχές και καταιγίδες και χιόνια στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους.

Την Τρίτη (24/12), ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη (25/12), ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και αναµένονται µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα. Στα ψηλότερα ορεινά ενδέχεται να σηµειωθεί χιονόπτωση. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή τη ∆ευτέρα, την Τρίτη (23-24/12), αναµένεται πτώση και την Τετάρτη (25/.12), µη αξιόλογη µεταβολή, για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top