ΠΑΦΟΣ: Έφθασαν στο Λιμανάκι του Λατσίου οι μετανάστες – 34 στον αριθμό

ΠΑΦΟΣ: Έφθασαν στο Λιμανάκι του Λατσίου οι μετανάστες – 34 στον αριθμό

Στο Λιμανάκι του Λατσίου κατέφθασαν οι μετανάστες που εντοπίστηκαν σε βάρκα το πρωί της Κυριακής (22/12), στην περιοχή Ακάμα της Πάφου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας συνολικά είναι 34 μετανάστες.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία τους έγιναν πρώτες βοήθειες και άρχισε η καταγραφή των στοιχείων τους στον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς.

Όπως προαναφέραμε οι μετανάστες αργότερα θα μεταφερθούν στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στην Κοκκινοτριμιθιά.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, η σημερινή συνάντηση της προσωπικής του απεσταλμένης, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αποκτά βαρύνουσα πολιτική και διπλωματική σημασία. Δεν πρόκειται για μια τυπική ενημέρωση μετά από έναν ακόμη κύκλο επαφών. Είναι η τελευταία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πριν ο επικεφαλής του ΟΗΕ αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό.