ΠΑΦΟΣ: Τέταρτη μέρα που είναι άφαντος ο 85χρονος – Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας

ΠΑΦΟΣ: Τέταρτη μέρα που είναι άφαντος ο 85χρονος – Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας

Συνεχίζονται και την Κυριακή (22/12), για τέταρτη μέρα, οι έρευνες της Αστυνομίας στην περιοχή των χωριών Τίμη – Αναρίτα για τον εντοπισμό του 85χρονου Δημήτρη Γρηγορίου ο οποίος απουσιάζει από το σπίτι του από την Πέμπτη (19/12).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις έρευνες που επανήρχισαν το πρωί της Κυριακής (22/12), συμμετέχουν μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου,της Πολιτικής Άμυνας,  της Υπηρεσίας Θήρας και μέλη του αστυνομικού σταθμού Κουκλιών και της ΔΑΣΑ Αεροδρομίου καθώς και εθελοντές.

Επίσης στις έρευνες συμμετέχει και το κλιμάκιο ανιχνευτικών σκύλων.

Έρευνες διεξάγονται και στο αρδευτικό κανάλι που διέρχεται από την περιοχή «ελεούδια »

Σύμφωνα με συγγενικά του πρόσωπα, την Πέμπτη (19/12), ο Γρηγορίου βγήκε για τον τακτικό του περίπατο στην περιοχή Ελεούδια της Τίμης, ωστόσο δεν επέστρεψε σπίτι.

Κατά την αναχώρηση του ο 85χρονος φορούσε καφέ παντελόνι και μπλε πουλόβερ. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE