ΛΕΜΕΣΟΣ: Έφυγε μόνη και αβοήθητη σε ένα διαμέρισμα η 46χρονη – Μίλησε η νεκροτομή

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έφυγε μόνη και αβοήθητη σε ένα διαμέρισμα η 46χρονη – Μίλησε η νεκροτομή

Σε έμφραγμα μυοκαρδίου επί παλαιού εδάφους  οφείλεται ο θάνατος της 46χρονης που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα της, την Παρασκευή 20/12, στη Λεμεσό.

Την νεκροτομή διενέργησε ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους.

Υπενθυμίζουμε πως η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε από την ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος στο οποίο διέμενε, αφού την αναζητούσε για μέρες και δεν μπορούσε να την βρει στο τηλέφωνο. Έπειτα η ιδιοκτήτρια μπήκε στο διαμέρισμα της και την βρήκε να κείτεται νεκρή, χωρίς ρούχα στο κρεβάτι της.

Αμέσως κάλεσε τις αρχές και ξεκίνησαν οι εξετάσεις για τα αίτια του θανάτου της.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο σταυροδρόμι της 28ης Φεβρουαρίου και της 24ης Μαΐου – Η ώρα της αλήθειας για την Αννίτα

ΔΗΣΥ: Στο σταυροδρόμι της 28ης Φεβρουαρίου και της 24ης Μαΐου – Η ώρα της αλήθειας για την Αννίτα

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός δεν βρίσκεται απλώς σε προεκλογική περίοδο. Βρίσκεται σε φάση υπαρξιακής δοκιμασίας. Το κόμμα που για χρόνια καθορίζει τον ρυθμό της πολιτικής ζωής, σήμερα παλεύει με εσωτερικές αντιθέσεις, διαρροές ψηφοφόρων, σκιές από δικαστικές υποθέσεις και μια εμφανή δυσκολία επαναπροσδιορισμού του ρόλου του, στην αντιπολίτευση.

BEST OF TOTHEMAONLINE