Τα αγαπημένα μας Φλαμίνγκο επέστρεψαν – Μοναδικές εικόνες στην αλυκή της Λάρνακας – VIDEO

Τα αγαπημένα μας Φλαμίνγκο επέστρεψαν – Μοναδικές εικόνες στην αλυκή της Λάρνακας – VIDEO

 Έκαναν την επανεμφάνιση τους τα πανέμορφα Φλαμίνγκο, που επισκέπτονται κάθε χρόνο τον χειμώνα την χώρα μας, στην αλυκή της Λάρνακας.

Τις μαγευτικές εικόνες μοιραστικέ μαζί μας μέλος της διαδικτυακής ομάδας «ΚΑΙΡΟΦΙΛΟΙ ΚΥΠΡΟΥ», την Κυριακή 22/12.

Έξι ήδη Φλαμίνγκο υπάρχουν σε όλο τον κόσμο και τρέφονται κυρίως με μικρά θαλασσινά, ασπόνδυλα όπως γαρίδες, άλγες, μαλάκια και υδρόβια φυτά, εξ ου και το κοκκινωπό χρώμα τους.

Το είδος που επισκέπτεται την Κύπρο είναι το μεγάλο φλαμίνγκο, (Φοινικόπτερος ο ρόδινος) Greater Flamingo (Phoenicopterus roseus), το μεγαλύτερο είδος που υπάρχει στον πλανήτη.

Δείτε το βίντεο: 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Σε νέα φάση κινητικότητας εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν επισήμως τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE