Τα αγαπημένα μας Φλαμίνγκο επέστρεψαν – Μοναδικές εικόνες στην αλυκή της Λάρνακας – VIDEO

Τα αγαπημένα μας Φλαμίνγκο επέστρεψαν – Μοναδικές εικόνες στην αλυκή της Λάρνακας – VIDEO

 Έκαναν την επανεμφάνιση τους τα πανέμορφα Φλαμίνγκο, που επισκέπτονται κάθε χρόνο τον χειμώνα την χώρα μας, στην αλυκή της Λάρνακας.

Τις μαγευτικές εικόνες μοιραστικέ μαζί μας μέλος της διαδικτυακής ομάδας «ΚΑΙΡΟΦΙΛΟΙ ΚΥΠΡΟΥ», την Κυριακή 22/12.

Έξι ήδη Φλαμίνγκο υπάρχουν σε όλο τον κόσμο και τρέφονται κυρίως με μικρά θαλασσινά, ασπόνδυλα όπως γαρίδες, άλγες, μαλάκια και υδρόβια φυτά, εξ ου και το κοκκινωπό χρώμα τους.

Το είδος που επισκέπτεται την Κύπρο είναι το μεγάλο φλαμίνγκο, (Φοινικόπτερος ο ρόδινος) Greater Flamingo (Phoenicopterus roseus), το μεγαλύτερο είδος που υπάρχει στον πλανήτη.

Δείτε το βίντεο: 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτική ισότητα ως προϋπόθεση ή ως βέτο; Η ανάρτηση Ερχιουρμάν και τα προειδοποιητικά μηνύματα της Λευκωσίας

Πολιτική ισότητα ως προϋπόθεση ή ως βέτο; Η ανάρτηση Ερχιουρμάν και τα προειδοποιητικά μηνύματα της Λευκωσίας

Μετωπική επαναφορά της πολιτικής ισότητας ως αδιαπραγμάτευτης προϋπόθεσης για την επανέναρξη των συνομιλιών επιχειρεί ο κατοχικός ηγέτης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανεβάζοντας εκ νέου το πολιτικό θερμόμετρο στο Κυπριακό, σε μια χρονική στιγμή κατά την οποία καταβάλλεται προσπάθεια επανεκκίνησης της διαδικασίας υπό τα Ηνωμένα Έθνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE