ΛΕΜΕΣΟΣ: Δύσκολες ώρες για 16χρονη – Αγνοείται από τις 16 Δεκεμβρίου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δύσκολες ώρες για 16χρονη – Αγνοείται από τις 16 Δεκεμβρίου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία την Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου, 2019, ότι ελλείπει από το χώρο διαμονής της στην Λεμεσό, από τις 1.00 το μεσημέρι της Κυριακής, 15 Δεκεμβρίου, η πιο κάτω εικονιζόμενη Ubah Mohamed, ηλικίας 16 χρόνων, από τη Σομαλία.

Η 16χρονη συνεχίζει να αγνοείται και η Αστυνομία εξέδωσε νέα έκκληση προς το κοινό. 

Η 16χρονη περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης, ύψους περίπου 1.55εκ. με 1.60εκ. περίπου. Κατά την αναχώρηση της από το χώρο διαμονής της φορούσε μαύρο μακρύ φόρεμα και γκρίζα μαντήλα, ενώ κρατούσε μία λευκή τσάντα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό σταθμό σε μια πολιτική διαδρομή που μέσα σε δέκα χρόνια την οδήγησε από μια δύσκολη εσωκομματική δοκιμασία στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού και στην Προεδρία της Βουλής.