Ταύτιση θέσεων με Χαφτάρ για τα τουρκολιβυκά μνημόνια διαπιστώνει ο Δένδιας

Ταύτιση θέσεων με Χαφτάρ για τα τουρκολιβυκά μνημόνια διαπιστώνει ο Δένδιας

 Ταύτιση θέσεων αναφορικά με τα δυο μνημόνια Τουρκίας - κυβέρνησης της Τρίπολης, διαπιστώθηκε κατά τη συνάντηση του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, με τον Στρατάρχη του Λιβυκού Εθνικού Στρατού, Χαλιφα Χαφτάρ.

«Με ιδιαίτερη χαρά άκουσα τις θέσεις του, οι οποίες συμπίπτουν στο ζήτημα αυτό με τις δικές μας, δηλαδή την απόλυτη ακυρότητα των συγκεκριμένων μνημονίων και το πόσο επιβλαβή είναι και για τον λαό και την κοινωνία της Λιβύης, και βεβαίως, για τη σταθερότητα στην περιοχή», σημείωσε ο κ. Δένδιας, σε δήλωση του μετά τη συνάντηση.

Ακολούθως, ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών είχε συνάντηση στο Κάιρο με τον Αιγύπτιο ομολόγό του, Σαμέχ Σούκρι με τον οποίο συζητήθηκαν τα αποτελέσματα της επίσκεψής του στη Λιβυή.

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE