Ταύτιση θέσεων με Χαφτάρ για τα τουρκολιβυκά μνημόνια διαπιστώνει ο Δένδιας

Ταύτιση θέσεων με Χαφτάρ για τα τουρκολιβυκά μνημόνια διαπιστώνει ο Δένδιας

 Ταύτιση θέσεων αναφορικά με τα δυο μνημόνια Τουρκίας - κυβέρνησης της Τρίπολης, διαπιστώθηκε κατά τη συνάντηση του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, με τον Στρατάρχη του Λιβυκού Εθνικού Στρατού, Χαλιφα Χαφτάρ.

«Με ιδιαίτερη χαρά άκουσα τις θέσεις του, οι οποίες συμπίπτουν στο ζήτημα αυτό με τις δικές μας, δηλαδή την απόλυτη ακυρότητα των συγκεκριμένων μνημονίων και το πόσο επιβλαβή είναι και για τον λαό και την κοινωνία της Λιβύης, και βεβαίως, για τη σταθερότητα στην περιοχή», σημείωσε ο κ. Δένδιας, σε δήλωση του μετά τη συνάντηση.

Ακολούθως, ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών είχε συνάντηση στο Κάιρο με τον Αιγύπτιο ομολόγό του, Σαμέχ Σούκρι με τον οποίο συζητήθηκαν τα αποτελέσματα της επίσκεψής του στη Λιβυή.

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Σε μια κρίσιμη περίοδο για τις προσπάθειες επανεκκίνησης των συνομιλιών στο Κυπριακό, πραγματοποιήθηκε χθες η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE