Ταύτιση θέσεων με Χαφτάρ για τα τουρκολιβυκά μνημόνια διαπιστώνει ο Δένδιας

Ταύτιση θέσεων με Χαφτάρ για τα τουρκολιβυκά μνημόνια διαπιστώνει ο Δένδιας

 Ταύτιση θέσεων αναφορικά με τα δυο μνημόνια Τουρκίας - κυβέρνησης της Τρίπολης, διαπιστώθηκε κατά τη συνάντηση του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, με τον Στρατάρχη του Λιβυκού Εθνικού Στρατού, Χαλιφα Χαφτάρ.

«Με ιδιαίτερη χαρά άκουσα τις θέσεις του, οι οποίες συμπίπτουν στο ζήτημα αυτό με τις δικές μας, δηλαδή την απόλυτη ακυρότητα των συγκεκριμένων μνημονίων και το πόσο επιβλαβή είναι και για τον λαό και την κοινωνία της Λιβύης, και βεβαίως, για τη σταθερότητα στην περιοχή», σημείωσε ο κ. Δένδιας, σε δήλωση του μετά τη συνάντηση.

Ακολούθως, ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών είχε συνάντηση στο Κάιρο με τον Αιγύπτιο ομολόγό του, Σαμέχ Σούκρι με τον οποίο συζητήθηκαν τα αποτελέσματα της επίσκεψής του στη Λιβυή.

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν ξεκινούμε από το μηδέν, αξιοποιείται το διαπραγματευτικό κεκτημένο» - Ποιο είναι το... κλειδί

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν ξεκινούμε από το μηδέν, αξιοποιείται το διαπραγματευτικό κεκτημένο» - Ποιο είναι το... κλειδί

Έχουμε θετική ανακοίνωση που αφορά το γεγονός ότι όλοι έχουν αποδεχθεί τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης που δεν ήταν δεδομένη πριν έρθει ο ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE