Προξενιό για Ιβάν Κάρλος και Νέα Σαλαμίνα – «ΧΛΩΜΟ» για Καρλάο

Προξενιό για Ιβάν Κάρλος και Νέα Σαλαμίνα – «ΧΛΩΜΟ» για Καρλάο

Προτάθηκε στη Νέα Σαλαμίνα ο επιθετικός της ΑΕΛ, Ιβάν Κάρλος.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 30χρονος Βραζιλιάνος της ΑΕΛ έχει προταθεί στην ομάδα της Αμμοχώστου και η περίπτωση του θα εξεταστεί μέσα στις επόμενες μέρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν προταθεί και άλλοι παίκτες στη βαρωσιώτικη ομάδα για την θέση του επιθετικού. Μάλιστα όπως μαθαίνουμε έπαιξε κάτι και με τον Καρλάο, ο οποίος φεύγει από την Δόξα, όμως είναι δύσκολο να επιστρέψει στη Νέα Σαλαμίνα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφωνία για την ΑΤΑ: Οι εργοδότες λένε «όχι» στο κυβερνητικό πλαίσιο - Οι συντεχνίες το αποδέχονται

Διαφωνία για την ΑΤΑ: Οι εργοδότες λένε «όχι» στο κυβερνητικό πλαίσιο - Οι συντεχνίες το αποδέχονται

Στον αέρα τινάχθηκε η προσπάθεια επίτευξης μόνιμης συμφωνίας για την ΑΤΑ. Η εργοδοτική πλευρά έκρινε μη ικανοποιητικό το κυβερνητικό πλαίσιο, ενώ οι συνδικαλιστές το αποδέχθηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE