ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το 2019 ήταν μια παραγωγική χρονιά για το Υπουργείο Δικαιοσύνης, λέει ο Γ. Σαββίδης

Το 2019 ήταν μια παραγωγική χρονιά για το Υπουργείο Δικαιοσύνης, λέει ο Γ. Σαββίδης

Το 2019 ήταν μια δύσκολη αλλά και παραγωγική χρονιά για το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, αναφέρει σε μήνυμά του επ’ ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ο αρμόδιος Υπουργός Γιώργος Σαββίδης προσθέτοντας ότι υπάρχουν πολλές προκλήσεις στην νέα χρονιά.

«Έχουμε πολλές προκλήσεις μπροστά μας τη νέα χρονιά που μας έρχεται. Οφείλουμε να τις αντιμετωπίσουμε με σκληρή και μεθοδική δουλειά. Να συνεχίσουμε προσηλωμένοι στον στόχο της μεταρρύθμισης της δομής και λειτουργίας των Δικαστηρίων, να ενισχύσουμε την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας προς τους θεσμούς, να εμπεδώσουμε το αίσθημα ασφάλειας ισονομίας και δικαιοσύνης». σημειώνει. 

Εκφράζει την ελπίδα ότι δε θα χάσουμε άλλους συνανθρώπους μας άδικα στην άσφαλτο και προτρέπει όλους, κατά την εορταστική περίοδο, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στους δρόμους και να τηρούν τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας.

Εύχεται επίσης, όπως το 2020 να αποτελέσει την χρονιά επίλυσης του κυπριακού προβλήματος και της επανένωσης της πατρίδας μας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top