Συνάντηση Προέδρου ΚΟΑ με το σωματείο «Πενταδάκτυλος»

Συνάντηση Προέδρου ΚΟΑ με το σωματείο «Πενταδάκτυλος»

Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, Ανδρέας Μιχαηλίδης, συναντήθηκε την περασμένη Παρασκευή (20/12), στα γραφεία του ΚΟΑ με τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του σωματείου γυμναστικής «Πενταδάκτυλος» Γιώργο Θεοφίλου και Αλέξη Χαραλάμπους αντίστοιχα, στην παρουσία και του μέλους του σωματείου Λοΐζου Αντωνίου.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση, στη συνάντηση συζητήθηκαν διάφορα θέματα που απασχολούν το σωματείο.

Εκ μέρους του ΚΟΑ παρέστησαν, επίσης, το μέλος του ΔΣ Δώρα Κυριάκου και ο προϊστάμενος αγωνιστικού αθλητισμού Πάρις Αβρααμίδης.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας νοσηλεύεται άνδρας, ο οποίος εντοπίστηκε χθες βαριά τραυματισμένος σε δρόμο της πόλης. Οι Αρχές έλαβαν πληροφορία γύρω στις 5:04 το απόγευμα για τραυματισμένο πρόσωπο, στο οποίο πολίτες που τον εντόπισαν παρείχαν τις πρώτες βοήθειες μέχρι την άφιξη της αστυνομίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE