ΛΕΜΕΣΟΣ: Η αστυνομία αναζητεί αυτές τις δυο γυναίκες για υπόθεση κλοπής - Μήπως τις αναγνωρίζετε; -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Η αστυνομία αναζητεί αυτές τις δυο γυναίκες για υπόθεση κλοπής - Μήπως τις αναγνωρίζετε;  -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία αναζητεί τις πιο κάτω γυναίκες, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από πρόσωπο, που διαπράχθηκε τη Δευτέρα(23/12) σε υποστατικό στη Λεμεσό.    

 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφωνία για την ΑΤΑ: Οι εργοδότες λένε «όχι» στο κυβερνητικό πλαίσιο - Οι συντεχνίες το αποδέχονται

Διαφωνία για την ΑΤΑ: Οι εργοδότες λένε «όχι» στο κυβερνητικό πλαίσιο - Οι συντεχνίες το αποδέχονται

Στον αέρα τινάχθηκε η προσπάθεια επίτευξης μόνιμης συμφωνίας για την ΑΤΑ. Η εργοδοτική πλευρά έκρινε μη ικανοποιητικό το κυβερνητικό πλαίσιο, ενώ οι συνδικαλιστές το αποδέχθηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE