ΛΕΜΕΣΟΣ: Προσοχή στο οδήγημα - Κατολίσθηση βράχων στους δρόμους Αμιάντου - Τροόδους και Γεράσας - Καλού Χωριού

ΛΕΜΕΣΟΣ: Προσοχή στο οδήγημα - Κατολίσθηση βράχων στους δρόμους Αμιάντου - Τροόδους και Γεράσας - Καλού Χωριού

Στο οδικό δίκτυο της ορεινής Λεμεσού και συγκεκριμένα στους δρόμους Αμιάντου - Τροόδους και Γεράσας - Καλού Χωριού, υπάρχει κατολίσθηση βράχων στο οδόστρωμα, όπως αναφέρει ανακοίνωση της Αστυνομίας το πρωί της Τρίτης (24/12).

 

Προτρέπονται οι οσηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοι, να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες και να τηρούν τις αποστάσεις απο τα προπορευόμενα οχήματα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Την πεποίθηση ότι μαζί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν μπορούν να «γράψουν ιστορία», εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας στη «Γενί Ντουζέν», στην πρώτη του συνέντευξη σε τουρκοκυπριακό μέσο μετά από τρία χρόνια, σημειώνοντας παράλληλα ότι «ως Ελληνοκύπριοι δεν έχουμε Σχέδιο Β. Η μόνη δυνατή λύση είναι η επανένωση της Κύπρου. Το υφιστάμενο στάτους κβο δεν επιτρέπει στη χώρα μας να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της».