ΤΡΟΧΑΙΟ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Με κάταγμα κρανίου ο 26χρόνος στο Νοσοκομείο μετά απο σφοδρή σύγκρουση

ΤΡΟΧΑΙΟ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Με κάταγμα κρανίου ο 26χρόνος στο Νοσοκομείο μετά απο σφοδρή σύγκρουση

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Λεμεσού 26χρονος από την Λεμεσό, μετά τον τραυματισμό του σε τροχαίο ατύχημα που συνέβη δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα την Τρίτη(24/12).

Το ατύχημα συνέβη στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, πριν τον κυκλικό κόμβο Γερμασόγειας.  Κάτω από άγνωστες ακόμη συνθήκες,  ο 26χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του  διπλοκάμπινου αυτοκινήτου που οδηγούσε με ανατολική κατεύθυνση, με αποτέλεσμα να προσκρούσει βίαια σε κιγκλιδώματα. 

Από τη σφοδρή πρόσκρουση, ο 26χρονος εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του αυτοκινήτου του και χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για απεγκλωβισμού του.



Ο νεαρός διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει  κάταγμα κρανίου και θλάση πνευμόνων και σπλήνας.  Η κατάσταση της υγείας του θεωρείται από τους γιατρούς σοβαρή, αλλά εκτός κινδύνου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Η επιδημιολογική εικόνα για τον αφθώδη πυρετό, η εφαρμογή των μέτρων και τα ζητήματα που θέτουν οι κτηνοτροφικές και αγροτικές οργανώσεις θα απασχολήσουν δύο διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό Μέγαρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.