Τo ρεκόρ Γκίνες για τον μεγαλύτερης διάρκειας μαραθώνιο καραόκε καταρρίφθηκε στην Ινδία

Τo ρεκόρ Γκίνες για τον μεγαλύτερης διάρκειας μαραθώνιο καραόκε καταρρίφθηκε στην Ινδία

Τo παγκόσμιo ρεκόρ Γκίνες για τον μεγαλύτερης διάρκειας μαραθώνιο καραόκε καταρρίφθηκε την περασμένη εβδομάδα στην Ινδία.


Το νέο ρεκόρ καταγράφηκε στο εμπορικό κέντρο Little World Mall στο Κάργκαρ, στο Νάβι Μουμπάι, όταν 800 τραγουδιστές απ όλη τη χώρα συμπλήρωσαν 1.000 ώρες καραόκε.

Το πρώην ρεκόρ των 792 ωρών καραόκε είχε καταγραφεί στην Κίνα. Στον μαραθώνιο καραόκε στην Ινδία ερμηνεύτηκαν περισσότερα από 9.000 τραγούδια.

Η εκδήλωση καταγράφηκε σε βίντεο και οι παρατηρητές επιτηρούσαν συνεχώς για να εξασφαλίσουν ότι ο μαραθώνιος τραγουδιού διεξαγόταν σύμφωνα με τους κανόνες της Guiness World Records Ltd., για την εγγραφή στο βιβλίο καταγραφής παγκόσμιων ρεκόρ Γκίνες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρόεδρος θα ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες.