Πόσα εκατομμύρια βγάζει η Μαράια Κάρεϊ από το «All I Want For Christmas Is You»

Πόσα εκατομμύρια βγάζει η Μαράια Κάρεϊ από το «All I Want For Christmas Is You»

Όπως και το «Last Christmas» των Wham, το «All i want for Christmas is you», της Μαράια Κάρεϊ, είναι από τα πιο χαρακτηριστικά κι αγαπημένα κομμάτια των Χριστουγέννων.

Το τραγούδι κάθε χρόνο παίζεται σε ραδιόφωνα, τηλεοράσεις, διαφημίσεις, σε μπαρ και σε εστιατόρια και σε πλατφόρμες όπως το Spotify και το YouTube. Φέτος συμπληρώνονται 25 χρόνια από την έκδοση του «All I Want For Christmas Is You» και σύμφωνα με το Economist η Μαράια Κάρεϊ έχει ήδη αποκομίσει πολλά εκατομμύρια δολάρια.

Είναι ενδεικτικό ότι κάθε Χριστούγεννα το τραγούδι της Μαράια έχει πάνω από 602 εκατ. ακροάσεις στο Spotify και 605 εκατ. θεάσεις στο YouTube.

Από τα δικαιώματα του Spotify, η Κάρεϊ έχει ήδη βγάλει πάνω από 2 εκατομμύρια δολάρια από τότε που το τραγούδι ανέβηκε στην πλατφόρμα και, φυσικά, το νούμερο αυτό αναμένεται να αυξηθεί περαιτέρω.

Αν αυτή η εορταστική σεζόν κινηθεί όπως η περυσινή, η Κάρεϊ αναμένεται να βγάλει περίπου 600.000 δολάρια από το Νοέμβριο του 2019 έως τα Χριστούγεννα, ενώ σύμφωνα με εκτιμήσεις που έκανε το Economist το 2016, τα έσοδα της διάσημης τραγουδίστριας από «All I Want For Christmas Is You» έχουν ξεπεράσει τα 60 εκατομμύρια δολάρια!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE