Ατάκα με… νόημα: «ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια και ίσως Απόλλων»

Ατάκα με… νόημα: «ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια και ίσως Απόλλων»

Στη συνέντευξη που έδωσε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή «Το 10 το κακό» με τον Ευάγγελο Μίχο ο αμυντικός της Ανόρθωσης, Γιώργος Γκαλίτσιος μίλησε και για την μάχη του τίτλου.

Ο Ελλαδίτης αμυντικός αφού είπε πως θεωρεί ότι η Ανόρθωση θα πάρει το πρωτάθλημα αναφέρθηκε και στις ομάδες που πιστεύει πως θα είναι οι άμεσοι ανταγωνιστές της. «ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια και ίσως Απόλλων Λεμεσού», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Εκλογές» στα κατεχόμενα: Το σταυροδρόμι του αδιεξόδου και τα επόμενα βήματα για το Κυπριακό-Η επιμονή Τατάρ και το «αντίβαρο» Ερχιουρμάν

«Εκλογές» στα κατεχόμενα: Το σταυροδρόμι του αδιεξόδου και τα επόμενα βήματα για το Κυπριακό-Η επιμονή Τατάρ και το «αντίβαρο» Ερχιουρμάν

Η κάλπη της επόμενης Κυριακής στα κατεχόμενα δεν είναι μια απλή «εκλογική διαδικασία». Είναι, στην ουσία, μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο πολιτικά και ιδεολογικά οράματα: από τη μια, εκείνο της διχοτομικής μονιμότητας που προωθεί η Άγκυρα και ο εκλεκτός της Ερσίν Τατάρ, και από την άλλη, η προσπάθεια – έστω και αδύναμη – για επιστροφή στο διεθνώς αποδεκτό πλαίσιο μιας δικοινοτικής, διζωνικής ομοσπονδίας, που εκπροσωπεί ο Τουφάν Ερχιουρμάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE