ΚΥΠΡΟΣ-ΠΡΟΣΟΧΗ: «Έβρεξε προβλήματα» στο οδικό δίκτυο- Ενημερώνει η Αστυνομία

ΚΥΠΡΟΣ-ΠΡΟΣΟΧΗ: «Έβρεξε προβλήματα» στο οδικό δίκτυο- Ενημερώνει η Αστυνομία

Προτρέπονται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες.

Λόγω κατολίσθησης όγκων χώματος και πετρών, έχει κλείσει για την κυκλοφορία ο δρόμος Μανδριών – Αγίου Νικολάου, στην επαρχία Λεμεσού. Το συγκεκριμένο σημείο έχει σηματοδοτηθεί, ενώ έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να καθαριστεί ο δρόμος και να δοθεί ξανά στην κυκλοφορία.

Στην επαρχία Λευκωσίας, επίσης λόγω κατολισθήσεων, ο δρόμος Λαζανιά – Μαχαιρά, έχει καταστεί επικίνδυνος.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να διατηρούν αποστάσεις από τα προπορευόμενα οχήματα.

Να θυμίσουμε ότι προβλήμα προέκυψε και στην Πάφο, όπου δρόμος έκλεισε. (διαβάστε εδώ)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE