Ζωντανή σύνδεση με το χωριό του Αϊ Βασίλη - ΒΙΝΤΕΟ

Ζωντανή σύνδεση με το χωριό του Αϊ Βασίλη - ΒΙΝΤΕΟ

Τα Χριστούγεννα έφτασαν και οι πιο πολλοί τα περνάνε οικογενειακά.

 

Απο την άλλη κάποιοι δουλεύουν, κάποιοι άλλοι είναι μόνοι. Για όλους όμως, υπάρχει ένας τρόπος να ζήσουν τα Χριστούγεννα και να πάρουν μια γευσή απο χειμωνιάτικο τοπίο.

Μέσα απο ζωντανή σύνδεση σας μεταφέρουμε στο χωρίο του Αγιου Βασίλη στη Λαπωνία της Φιλανδίας.  Το μαγευτικό Ροβανιέμι, φινλανδική πόλη της Λαπωνίας είναι το επίσημο χωριό του Άι Βασίλη

Το Ροβανιέμι είναι το ιδανικό μέρος για να μπείτε στο κλίμα των Χριστουγέννων, αφού το μόνο σίγουρο είναι ότι εκτός από τον Άγιο Βασίλη (Joulupukki στα φινλανδικά), εκεί θα βρείτε και πάρα πολύ  χιόνι και κρύο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Σε πιο εντατική φάση περνούν οι επαφές για το Κυπριακό, μετά τη μακρά συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, κατά την οποία συμφωνήθηκε οι δύο πλευρές να έχουν πλέον τουλάχιστον μία συνάντηση την εβδομάδα, ακόμη και συχνότερα εφόσον κριθεί αναγκαίο.

BEST OF TOTHEMAONLINE