Ζωντανή σύνδεση με το χωριό του Αϊ Βασίλη - ΒΙΝΤΕΟ

Ζωντανή σύνδεση με το χωριό του Αϊ Βασίλη - ΒΙΝΤΕΟ

Τα Χριστούγεννα έφτασαν και οι πιο πολλοί τα περνάνε οικογενειακά.

 

Απο την άλλη κάποιοι δουλεύουν, κάποιοι άλλοι είναι μόνοι. Για όλους όμως, υπάρχει ένας τρόπος να ζήσουν τα Χριστούγεννα και να πάρουν μια γευσή απο χειμωνιάτικο τοπίο.

Μέσα απο ζωντανή σύνδεση σας μεταφέρουμε στο χωρίο του Αγιου Βασίλη στη Λαπωνία της Φιλανδίας.  Το μαγευτικό Ροβανιέμι, φινλανδική πόλη της Λαπωνίας είναι το επίσημο χωριό του Άι Βασίλη

Το Ροβανιέμι είναι το ιδανικό μέρος για να μπείτε στο κλίμα των Χριστουγέννων, αφού το μόνο σίγουρο είναι ότι εκτός από τον Άγιο Βασίλη (Joulupukki στα φινλανδικά), εκεί θα βρείτε και πάρα πολύ  χιόνι και κρύο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αποφασισμένος να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για επίλυση του Κυπριακού πριν από τη λήξη της θητείας του εμφανίζεται ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Όπως είχε δηλώσει τον περασμένο Μάρτιο, δεν είναι ούτε αισιόδοξος ούτε απαισιόδοξος, αλλά αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να επιτευχθεί λύση.