ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμ. Μετεωρολογίας: Συνεχίζονται οι βροχές και τα χιόνια - Πότε ανεβαίνει η θερμοκρασία; - Η πρόγνωση του καιρού μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου

Τμ. Μετεωρολογίας: Συνεχίζονται οι βροχές και τα χιόνια - Πότε ανεβαίνει η θερμοκρασία; - Η πρόγνωση του καιρού μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου

Το βαροµετρικό χαµηλό, που επηρεάζει την περιοχή, υποχωρεί την Παρασκευή (27/12), ενώ χαµηλή πίεση αναµένεται από το Σάββατο (28/12).

Την Πέμπτη (26/12), ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και παροδικά συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κατά διαστήµατα. Στα ψηλότερα ορεινά αναµένεται να χιονίζει, κατά διαστήµατα. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ, αλλά αρχικά, στο εσωτερικό και τα ανατολικά παράλια, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη στα ανατολικά, ταραγµένη µέχρι κυµατώδης, στα νότια και κυµατώδης στα υπόλοιπα παράλια. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό, τα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 18 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου θα υπάρχει τοπικά παγετός.

Το βράδυ (26/12), ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και παροδικά συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κατά διαστήµατα. Στα ψηλότερα ορεινά αναµένεται παροδική χιονόπτωση. Οι άνεµοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά βόρειοι, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη, στα ανατολικά, αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα είναι ταραγµένη και στα δυτικά µέχρι κυµατώδης. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 6 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 10 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στο µηδέν στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά στα ορεινά, θα σχηµατιστεί παγετός.

Την Παρασκευή (27/12), ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά αυξηµένες νεφώσεις πιθανό να δώσουν µεµονωµένες, κυρίως ελαφρές, βροχές και στα ψηλότερα ορεινά λίγα χιόνια ή χιονόνερο.

Το Σάββατο (28/12), ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά σταδιακά οι νεφώσεις θα αυξηθούν και αναµένονται µεµονωµένες βροχές, ενώ στα ψηλότερα ορεινά παροδική χιονόπτωση ή χιονόνερο. Τη νύκτα δυνατό να σηµειωθεί και καταιγίδα.

Την Κυριακή (29/12), ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και παροδικά συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κατά διαστήµατα, κυρίως από το µεσηµέρι και µετά. Στα ψηλότερα ορεινά αναµένεται να χιονίσει.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο την Παρασκευή και µη αξιόλογη µεταβολή το Σάββατο, για να κυµανθεί λίγο πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Την Κυριακή (29/12), θα σηµειώσει µικρή πτώση, για να κυµανθεί γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top