Στα λευκά ντύθηκε το Τρόοδος

Στα λευκά ντύθηκε το Τρόοδος

Στα λευκά ντύθηκε το Τρόοδος μετά τη χιονόπτωση που σημειώθηκε στην ορεινή περιοχή την Τετάρτη (25/12).

Σύμφωνα με την αστυνομία, το ύψος των χιονιών στη χιονίστρα ανέρχεται στα 15 εκατοστά και στην πλατεία Τροόδους 5 εκατοστά.
Στα ορεινά, όλοι οι δρόμοι προς το Τρόοδος, τόσο από Λεμεσό όσο και από Λευκωσία, είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες, λόγω ελαφριάς χιονόπτωσης και παγετού.

Στην ευρύτερη περιοχή του Τροόδους επικρατεί επίσης πυκνή ομίχλη, που επηρεάζει αρνητικά την ορατότητα για τους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων.

Επίσης, στο δρόμο Καρβουνά -  Τροόδους παρατηρούνται κατολισθήσεις όγκων χώματος και πετρών και καλούνται  οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιράν: Ηγεσία «φάντασμα» υπό το σφυροκόπημα ΗΠΑ-Ισραήλ – Γιατί το καθεστώς δεν καταρρέει παρά τον αποδεκατισμό

Ιράν: Ηγεσία «φάντασμα» υπό το σφυροκόπημα ΗΠΑ-Ισραήλ – Γιατί το καθεστώς δεν καταρρέει παρά τον αποδεκατισμό

Η αεροπορική εκστρατεία των ΗΠΑ και του Ισραήλ κατά του Ιράν έχει αποδεκατίσει τα υψηλότερα κλιμάκια της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, έχει καταστρέψει κρίσιμες στρατιωτικές υποδομές διοίκησης και ελέγχου, καθώς και πολιτικά κτίρια σε ολόκληρη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE