Στα λευκά ντύθηκε το Τρόοδος

Στα λευκά ντύθηκε το Τρόοδος

Στα λευκά ντύθηκε το Τρόοδος μετά τη χιονόπτωση που σημειώθηκε στην ορεινή περιοχή την Τετάρτη (25/12).

Σύμφωνα με την αστυνομία, το ύψος των χιονιών στη χιονίστρα ανέρχεται στα 15 εκατοστά και στην πλατεία Τροόδους 5 εκατοστά.
Στα ορεινά, όλοι οι δρόμοι προς το Τρόοδος, τόσο από Λεμεσό όσο και από Λευκωσία, είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες, λόγω ελαφριάς χιονόπτωσης και παγετού.

Στην ευρύτερη περιοχή του Τροόδους επικρατεί επίσης πυκνή ομίχλη, που επηρεάζει αρνητικά την ορατότητα για τους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων.

Επίσης, στο δρόμο Καρβουνά -  Τροόδους παρατηρούνται κατολισθήσεις όγκων χώματος και πετρών και καλούνται  οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακή Προεδρία ΕΕ: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση  Ζελένσκι-ΠτΔ στο Προεδρικό

Κυπριακή Προεδρία ΕΕ: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Ζελένσκι-ΠτΔ στο Προεδρικό

Στραμμένα στη Λευκωσία είναι όλα τα βλέμματα, καθώς θα πραγματοποιηθεί η επίσημη τελετή έναρξης της Κυπριακής Προεδρίας. Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, βρέθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο όπου είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. 

BEST OF TOTHEMAONLINE