Στα λευκά ντύθηκε το Τρόοδος

Στα λευκά ντύθηκε το Τρόοδος

Στα λευκά ντύθηκε το Τρόοδος μετά τη χιονόπτωση που σημειώθηκε στην ορεινή περιοχή την Τετάρτη (25/12).

Σύμφωνα με την αστυνομία, το ύψος των χιονιών στη χιονίστρα ανέρχεται στα 15 εκατοστά και στην πλατεία Τροόδους 5 εκατοστά.
Στα ορεινά, όλοι οι δρόμοι προς το Τρόοδος, τόσο από Λεμεσό όσο και από Λευκωσία, είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες, λόγω ελαφριάς χιονόπτωσης και παγετού.

Στην ευρύτερη περιοχή του Τροόδους επικρατεί επίσης πυκνή ομίχλη, που επηρεάζει αρνητικά την ορατότητα για τους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων.

Επίσης, στο δρόμο Καρβουνά -  Τροόδους παρατηρούνται κατολισθήσεις όγκων χώματος και πετρών και καλούνται  οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Παραστάσεις κατά των εκτενών παραβιάσεων του εναέριου και του θαλάσσιου χώρου της Κυπριακής Δημοκρατίας από την Τουρκία το πρώτο εξάμηνο φέτος κάνει στον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, η Μόνιμη Αντιπρόσωπος στον ΟΗΕ Μαρία Μιχαήλ, απευθύνοντας εκ νέου έκκληση προς τον διεθνή οργανισμό για εφαρμογή των αποφάσεών του για το Κυπριακό.