Στα λευκά ντύθηκε το Τρόοδος

Στα λευκά ντύθηκε το Τρόοδος

Στα λευκά ντύθηκε το Τρόοδος μετά τη χιονόπτωση που σημειώθηκε στην ορεινή περιοχή την Τετάρτη (25/12).

Σύμφωνα με την αστυνομία, το ύψος των χιονιών στη χιονίστρα ανέρχεται στα 15 εκατοστά και στην πλατεία Τροόδους 5 εκατοστά.
Στα ορεινά, όλοι οι δρόμοι προς το Τρόοδος, τόσο από Λεμεσό όσο και από Λευκωσία, είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες, λόγω ελαφριάς χιονόπτωσης και παγετού.

Στην ευρύτερη περιοχή του Τροόδους επικρατεί επίσης πυκνή ομίχλη, που επηρεάζει αρνητικά την ορατότητα για τους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων.

Επίσης, στο δρόμο Καρβουνά -  Τροόδους παρατηρούνται κατολισθήσεις όγκων χώματος και πετρών και καλούνται  οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE