Παρουσία Προέδρου Δημοκρατίας και Αρχιεπισκόπου ο εορτασμός των Θεοφανίων στην Πάφο

Παρουσία Προέδρου Δημοκρατίας και Αρχιεπισκόπου ο εορτασμός των Θεοφανίων στην Πάφο

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, τα Άγια Θεοφάνια θα εορταστούν στην Πάφο παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη και του Προκαθημένου της Εκκλησίας, Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσοστόμου του Β΄.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Πάφου, η  Θεία Λειτουργία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων, προϊσταμένων του Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου Β’ και του Μητροπολίτη Πάφου Γεωργίου.

Μετά την ολοκλήρωσή της, θα σχηματιστεί η καθιερωμένη πομπή, η οποία θα καταλήξει στην αποβάθρα, στο Λιμανάκι Κάτω Πάφου, όπου θα τελεστεί ο Αγιασμός των Υδάτων. Την πομπή θα συνοδεύουν οι φιλαρμονικές της Εθνικής Φρουράς και της Αστυνομίας Κύπρου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος ενημέρωσε τη Δευτέρα τους ομολόγους του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το παράνομο «Μνημόνιο Συναντίληψης» μεταξύ της Τουρκίας και της παράνομης αποσχιστικής οντότητας στις κατεχόμενες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο αφορά την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου. Τόνισε ότι πρόκειται για κατάφορη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.