ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ζόρικες νίκες για Σέλτικ, Ρέιντζερς

Ζόρικες νίκες για Σέλτικ, Ρέιντζερς

Έστω και δύσκολα, οι Σέλτικ και Ρέιντζερς νίκησαν τις αντιπάλους τους για την 20ή αγωνιστική της Scottish Premier και κράτησαν τις θέσεις τους στη βαθμολογία.

Η πρωτοπόρος Σέλτικ νίκησε 2-1 στην έδρα της Σεν Μίρεν για την 20ή αγωνιστική της Scottish Premier και διατήρησε το +5 στην κορυφή από τη δεύτερη θέση με ένα ματς λιγότερο και αφήνοντας τους φιλοξενούμενους οριακά εκτός των πλέι άουτ.

Οι «καθολικοί» ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και σκόραραν με τους ΜακΓκρέγκορ και Φόρεστ στο πρώτο ημίχρονο.

Έστω και δύσκολα, η Ρέιντζερς νίκησε στο «Αιμπροξ Παρκ» την Κιλμάρνοκ 1-0 και διατήρησε το -5 στη δεύτερη θέση από την κορυφή και την «αιώνια» αντίπαλο, έχοντας και δύο ματς λιγότερα και αφήνοντας τους φιλοξενούμενους μακριά από τις ευρωπαϊκές θέσεις.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Μορέλος στο 65’.

Παρέμεινε στις ευρωπαϊκές θέσεις η Μάδεργουελ, «περνώντας» με 2-1 από την έδρα της Ρος Κάουντι και την άφησε στο +4 από τις επικίνδυνες θέσεις.

Κράτησε τη διαφορά της από την τρίτη θέση η Αμπερντίν, η οποία νίκησε εντός έδρας 2-1 τη Λίβινγκστον και την άφησε στη μέση της βαθμολογίας.

Πήρε τη νίκη με 2-0 η Χιμπέρνιαν επί της Χαρτς στο ντέρμπι του Εδιμβούργου, διατηρήθηκε στην πέμπτη θέση και άφησε τις «καρδιές» στην τελευταία θέση.

Πήρε «ανάσα» η Σεν Τζονστον με το 1-0 στην έδρα της προτελευταίας Χάμιλτον.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top