ΠΑΦΟΣ: Έκλεψαν μηχανήματα από αποθήκες ξενοδοχείου – Καταζητείται πρόσωπο από την Βουλγαρία

ΠΑΦΟΣ: Έκλεψαν μηχανήματα από αποθήκες ξενοδοχείου – Καταζητείται πρόσωπο από την Βουλγαρία

Υπόθεση διάρρηξης ξενοδοχειακού συγκροτήματος στην περιοχή Πέγειας και κλοπής διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ιδιοκτήτης ξενοδοχειακού συγκροτήματος κατήγγειλε στην Αστυνομία, ότι διαρρήχθησαν δύο αποθήκες που βρίσκονται εντός του ξενοδοχείου από τις οποίες απέσπασαν διάφορα μηχανήματα όπως μηχανήματα ηλεκτροκόλησης , φλεξ, δρέπανο, όλα  συνολικής αξίας 1.450 ευρώ.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στη σκηνή και συνέλεξαν διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Από περαιτέρω εξετάσεις προέκυψε μαρτυρία εναντίον 35χρονου και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης. Ο 35χρονος, από τη Βουλγαρία, καταζητείται.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Με βάση τα στοιχεία (σε ότι αφορά την υπόθεση «Σάντη»), η Αστυνομία έχει προχωρήσει ουσιαστικά στην εξέταση της υπόθεσης και βρίσκεται ήδη στον πυρήνα της διερεύνησης, δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Θεμιστός Αρναούτης, σημειώνοντας παράλληλα ότι «κανένα πρόσωπο δεν βρίσκεται υπεράνω του νόμου και υπεράνω της διαδικασίας, όπως και κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να στοχοποιείται χωρίς τεκμήρια».

BEST OF TOTHEMAONLINE