Μόνο οχήματα με αλυσίδες ή τετρακίνηση στον δρόμο Προδρόμου – Τροόδους

Μόνο οχήματα με αλυσίδες ή τετρακίνηση στον δρόμο Προδρόμου – Τροόδους

Ανοικτοί για όλα τα οχήματα είναι πλέον οι δρόμοι Καρβουνά – Τροόδους και Πλατρών – Τροόδους.

Ο δρόμος Προδρόμου – Τροόδους, συνεχίζει να είναι ανοικτός μόνο για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.

Η Αστυνομία υπενθυμίζει ότι οι καιρικές συνθήκες, κυρίως στα ορεινά, είναι ευμετάβλητες και τα δεδομένα με την κατάσταση στο οδικό δίκτυο, είναι πιθανόν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE