Μόνο οχήματα με αλυσίδες ή τετρακίνηση στον δρόμο Προδρόμου – Τροόδους

Μόνο οχήματα με αλυσίδες ή τετρακίνηση στον δρόμο Προδρόμου – Τροόδους

Ανοικτοί για όλα τα οχήματα είναι πλέον οι δρόμοι Καρβουνά – Τροόδους και Πλατρών – Τροόδους.

Ο δρόμος Προδρόμου – Τροόδους, συνεχίζει να είναι ανοικτός μόνο για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.

Η Αστυνομία υπενθυμίζει ότι οι καιρικές συνθήκες, κυρίως στα ορεινά, είναι ευμετάβλητες και τα δεδομένα με την κατάσταση στο οδικό δίκτυο, είναι πιθανόν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE