Μόνο οχήματα με αλυσίδες ή τετρακίνηση στον δρόμο Προδρόμου – Τροόδους

Μόνο οχήματα με αλυσίδες ή τετρακίνηση στον δρόμο Προδρόμου – Τροόδους

Ανοικτοί για όλα τα οχήματα είναι πλέον οι δρόμοι Καρβουνά – Τροόδους και Πλατρών – Τροόδους.

Ο δρόμος Προδρόμου – Τροόδους, συνεχίζει να είναι ανοικτός μόνο για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.

Η Αστυνομία υπενθυμίζει ότι οι καιρικές συνθήκες, κυρίως στα ορεινά, είναι ευμετάβλητες και τα δεδομένα με την κατάσταση στο οδικό δίκτυο, είναι πιθανόν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Σοφία Χριστοδούλου και οι τρεις μήνες που θα κρίνουν την επόμενη ΕΔΕΚ - Οι σχέσεις με την υπόλοιπη ηγεσία και η νέα ατζέντα μέχρι το εκλογικό συνέδριο

Η Σοφία Χριστοδούλου και οι τρεις μήνες που θα κρίνουν την επόμενη ΕΔΕΚ - Οι σχέσεις με την υπόλοιπη ηγεσία και η νέα ατζέντα μέχρι το εκλογικό συνέδριο

Χωρίς, σύμφωνα με πληροφορίες, να έχει ακόμη αναπτύξει ουσιαστική επαφή με το σύνολο της υφιστάμενης ηγεσίας της ΕΔΕΚ, η νέα πρόεδρος του κόμματος Σοφία Χριστοδούλου Μακρή, καλείται μέσα στους επόμενους τρεις μήνες, να διαχειριστεί μια ιδιαίτερα σύνθετη μεταβατική περίοδο. Μέχρι τον Δεκέμβριο, οπότε είναι προγραμματισμένο το εκλογικό συνέδριο της ΕΔΕΚ, θα πρέπει να έχει δώσει σαφές δείγμα γραφής, για τον τρόπο με τον οποίο προτίθεται να λειτουργήσει το κόμμα, τις πολιτικές της προτεραιότητες και τις αλλαγές που θέλει να προωθήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE