ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η απίθανη ατάκα για Μάγκλιτσα και Απόλλωνα από επίσημα χείλη που… δεν αφήνει περιθώρια

Η απίθανη ατάκα για Μάγκλιτσα και Απόλλωνα από επίσημα χείλη που… δεν αφήνει περιθώρια

Παρότι στον Απόλλωνα τόνισαν πριν από λίγο καιρό, ότι δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στη Λεμεσιανή ομάδα ο Άντον Μάγκλιτσα, όχι επειδή δεν τον θέλουν, αλλά επειδή έχει πλουσιοπάροχο συμβόλαιο στην Κίνα, όμως ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, το όνομα του επανήλθε στο προσκήνιο, έστω και ως φήμη.

Μιλώντας όμως στον Super Sport FM ο εκπρόσωπος Τύπου των «κυανόλευκων», Φανούριος Κωνσταντίνου, το ξέκοψε μια καλή, λέγοντας την εξής ατάκα:

«Δεν υπάρχει ομάδα στην Κύπρο που να μπορεί να προφέρει το συμβόλαιο του Μάγκλιτσα. Είναι επαγγελματίας και αμείβεται πλουσιοπάροχα στην Κίνα. Δεν υπάρχει ούτε μία πιθανότητα στο τρισεκατομμύριο να επιστρέψει ο Μάγκλιτσα στον Απόλλωνα τον Ιανουάριο».

Από εκεί και πέρα, για το αν υπάρχει κάτι χειροπιαστό σε ότι αφορά τα μεταγραφικά, σχολίασε:

«Ακόμη δεν υπάρχει κάτι το ουσιαστικό. Γίνονται διεργασίες, όμως μέχρι να ολοκληρωθεί και τυπικά μία διαδικασία, δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Είναι δεδομένη η πρόθεση να ενισχυθεί η ομάδα. Σε κάθε μεταγραφική περίοδο, προκύπτουν νέα δεδομένα και υπάρχει πρόθεση από τον πρόεδρο και τον Σωφρόνη για να ενισχύσουν την ομάδα.

Αυτήν την στιγμή κινούμαστε για επιθετικό. Πρέπει όμως να βρούμε κάτι καλύτερο από αυτό που έχουμε. Στο ποδόσφαιρο πάντως όλα είναι σχετικά. Έχουμε δύο κενές θέσεις τη δεδομένη στιγμής και θέλουμε να ενισχυθούμε για να καλύψουμε τις αδυναμίες μας».

Για το ντέρμπι με την Ομόνοια είπε: «Έχουμε μπροστά μας αρκετές μέρες γι΄ αυτό το παιχνίδι. Είναι ένα ντέρμπι στο 50-50. Για εμάς όμως, όλα τα παιχνίδια είναι μονής επιλογής και ειδικά στην έδρα μας, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Είναι όμως ένα ντέρμπι τριπλής παραλλαγής χωρίς φαβορί, μεταξύ δύο φορμαρισμένων ομάδων».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα ανέφερε: «Θα έχουμε αρκετές επιστροφές. Περέιρα και Γιούστε θα είναι σίγουρα καλύτερα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα έχουμε απαρτία. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση σου και αυτό ελπίζουμε να συμβεί».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top