ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα Σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών του 2019 (ΒΙΝΤΕΟ)

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα Σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών του 2019 (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανακοίνωση από τον ΠΑ.Σ.Π.:

«Ολοκληρώθηκε και το φετινό πρόγραμμα Σεμιναρίων Πρώτων Βοηθειών για Ποδοσφαιριστές και Ποδοσφαιρίστριες του Παγκύπριου Σύνδεσμου Ποδοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Π.) με την πολύτιμη στήριξη της STOIXIMAN.

Σκοπός του συγκεκριμένου προγράμματος είναι να υπάρχουν σε κάθε προπόνηση, ιδιαίτερα των ομάδων μικρών κατηγοριών, ποδοσφαιριστές/ιες με γνώσεις στην αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών.

Από την περσινή σεζόν που ο ΠΑ.Σ.Π. θεσμοθέτησε τα συγκεκριμένα σεμινάρια καταρτίστηκαν πάνω από 150 ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρίστριες σε όλη τη Κύπρο, αποκτώντας αναγνωρισμένο δίπλωμα Πρώτου Βοηθού εντελώς δωρεάν!

Τα Σεμινάρια του 2019 πραγματοποιήθηκαν με την ευγενική χορηγία της STOIXIMAN και διεξήχθησαν από τους εκπαιδευτές της G.B. Power Life Savers σε Λευκωσία, Λεμεσό, Πάφο και Λάρνακα/Αμμόχωστο. Οι χορηγοί φιλοξενίας των σεμιναρίων ήταν το KES College, το Frederick University και το UCLan Cyprus».

Δείτε στιγμές από το τελευταίο Σεμινάριο των επαρχιών Λάρνακας/Αμμοχώστου:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top