ΚΛΗΡΩΣΗ- ΤΖΟΚΕΡ: Κύπριος παραλίγο να τινάξει την «μπάνκα» στον αέρα- Έχασε 5.500.000 για ένα αριθμό

ΚΛΗΡΩΣΗ- ΤΖΟΚΕΡ: Κύπριος παραλίγο να τινάξει την «μπάνκα» στον αέρα- Έχασε 5.500.000 για ένα αριθμό

Τζακ-ποτ σημειώθηκε στην κλήρωση της Πέμπτης 26/12 με αποτέλεσμα το τζόκερ να μοιράζει την Κυριακή 29/12 €6.500.000 ευρώ.

Ένας παίκτης από την Κύπρο και πιο συγκεκριμένα από τη Λάρνακα, έφτασε ένα βήμα πριν τα πολλά εκατομμύρια, αφού πέτυχε σωστά τους 5 «μαγικούς» αριθμούς, όχι όμως και τον τζόκερ με αποτέλεσμα αντί για τα 5.500.000 εκατομμύρια να κερδίσει μόλις 60.000 ευρώ.

Το δελτίο σύμφωνα με τον ΟΠΑΠ κατατέθηκε στο πρακτορείο S.I.S. RANDOM GAMES LTD που βρίσκεται στην οδό ΝΙΚΟΔΗΜΟΥ ΜΥΛΩΝΑ στην πόλη του Ζήνωνα.

Όπως μας αναφέρθηκε από το πρακτορείο, ο τυχερός που με πολύ λίγα λεφτά κυνήγησε την τύχη του, δεν έχει ακόμα εμφανιστεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Χάσμα για τις αποζημιώσεις - Στο Υπουργικό οι τελικές αποφάσεις, σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι

Αφθώδης πυρετός: Χάσμα για τις αποζημιώσεις - Στο Υπουργικό οι τελικές αποφάσεις, σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι

Παραμένουν οι διαφωνίες μεταξύ των κτηνοτρόφων και του Υπουργείου Γεωργίας για το θέμα των αποζημιώσεων προς τους κτηνοτρόφους που επλήγησαν από τον αφθώδη πυρετό, μετά τη συνάντηση της Υπουργού Γεωργίας την Τρίτη με τις αγροτικές οργανώσεις και τη «Φωνή των κτηνοτρόφων» στο πλαίσιο του διαλόγου για θέματα που αφορούν στον αφθώδη πυρετό. Μετά τη συνάντηση, η «Φωνή των κτηνοτρόφων» ανακοίνωσε ότι θα συνεδριάσει σήμερα για να αποφασίσει τα επόμενά της βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE