ΚΥΠΡΟΣ- ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ: «Έβρεξε» προβλήματα αλλά έδωσε στα φράγματα πολύ μεγάλες ποσότητες νερού - ΠΙΝΑΚΑΣ

ΚΥΠΡΟΣ- ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ: «Έβρεξε» προβλήματα αλλά έδωσε στα φράγματα πολύ μεγάλες ποσότητες νερού - ΠΙΝΑΚΑΣ

Μπορεί οι βροχές των τελευταίων ημερών να προκάλεσαν προβλήματα σε δρόμους και οδηγούς, ωστόσο υπάρχει και ο θετικός αντίκτυπος, αυτός της εισροής νερού στα φράγματα.

Του Στέλιου Στυλιανού

Σύμφωνα λοιπόν με το Τμ. Αναπτύξεως υδάτων από την κακοκαιρία των τελευταίων 4 ημερών αποθηκεύτηκαν στα φράγματα σχεδόν 9 εκατομμύρια κυβικά μέτρα νερού με τη συνολική πληρότητα να ανεβαίνει στο 80.8% αφήνοντας αισιόδοξα μηνύματα για τους επόμενες μήνες.

Η μεγαλύτερη ποσότητα νερού εισέρρευσε στο φράγμα της Αρμίνου, όπου αποθηκεύτηκαν 2 εκατομμύρια κυβικά μέτρα και ακολούθησε το φράγμα του Ασπρόκρεμμου στην Πάφο με 1,9 εκατομμύρια ενώ 1,3 εκατομμύρια μπήκαν στο φράγμα του Κόυρρη στη Άλασσα.

Κάτι λιγότερο από 1 εκατομμύρια αποθηκεύτηκαν σε Γερμασόγεια και Κανναβιού την ίδια στιγμή που στο φράγμα Ευρέτου εισέρρευσαν 666 χιλιάδες κυβικά μέτρα νερού.

Αν συνεχιστούν καλές ροές και τις επόμενες μέρες δεν αποκλείεται κάποια μικρά φράγματα να φλερτάρουν με την υπερχείλιση αφού ορισμένα πλησιάζουν το 90%.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Εντός 48 ωρών, όπως όλα δείχνουν, την Τετάρτη δηλαδή, ενώπιον του εργατικού συμβουλευτικού σώματος θα τεθεί το νομοσχέδιο για το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το πρώτο βήμα προς τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE