Η πρώτη δήλωση του Κάρε Ινγκεμπρίγκτσεν λίγο μετά την ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ

Η πρώτη δήλωση του Κάρε Ινγκεμπρίγκτσεν λίγο μετά την ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ

Το βράδυ της Παρασκευής (27-12) ο Kåre Ingebrigtsen είχε το τελευταίο του παιχνίδι ως προπονητής της Οστάνδης.

Η Σαρλερουά κέρδισε την Οστάνδη με 5-0.

Στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε του αγώνα, μιας και ήδη ο Kåre Ingebrigtsen είχε ανακοινωθεί από τον ΑΠΟΕΛ, ερωτήθηκε ο Νορβηγός κόουτς για τη συμφωνία του με την Κυπριακή ομάδα.

Η απάντηση του Kåre Ingebrigtsen «Τίποτα δεν έχει υπογραφεί ακόμα. Ήταν σίγουρα φανταστικοί μήνες στην Οστάνδη. Αλλά αν μια ομάδα όπως ο ΑΠΟΕΛ σου χτυπήσει την πόρτα τότε δεν λες όχι. Αυτή είναι μια τεράστια ευκαιρία για μένα. Η ομάδα αγωνίζεται στην Ευρώπη και θα έχω την ευκαιρία να διεκδικήσω τίτλους».

Διαβάστε επίσης: 

Τέλειωσε το… σήριαλ προπονητή – Ανακοίνωσε ο ΑΠΟΕΛ τον νέο κόουτς

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Επιστολή στον ΟΗΕ με την οποία καταγγέλλει το παράνομο μνημόνιο μεταξύ της Τουρκίας και των κατεχόμενων περιοχών της Κύπρου για την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου, έστειλε η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ κα Μαρία Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE