Φαχρετίν Αλτούν: Η κυβέρνηση της Λιβύης ζήτησε στρατιωτική βοήθεια από Τουρκία

Φαχρετίν Αλτούν: Η κυβέρνηση της Λιβύης ζήτησε στρατιωτική βοήθεια από Τουρκία

Η κυβέρνηση της Λιβύης ζήτησε στρατιωτική βοήθεια από την Τουρκία επιβεβαίωσε ο διευθυντής επικοινωνίας της τουρκικής Προεδρίας Φαχρετίν Αλτούν.

Σε μήνυμά του στο twitter, ο Φαχρετίν Αλτούν αναφέρει ότι “η κυβέρνηση της Λιβύης ζήτησε στρατιωτική βοήθεια από την Τουρκία. Όπως είπε ο Πρόεδρος Ερντογάν ασφαλώς θα τιμήσουμε τη συμφωνία μας. Έχουμε δεσμευτεί πλήρως για την προστασία των αμοιβαίων συμφερόντων μας και την εγκαθίδρυση σταθερότητας στην Μεσόγειο”, αναφέρει ο Φαχρετίν Αλτούν. 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Οι διεργασίες στον Δημοκρατικό Συναγερμό, ενόψει της επιλογής υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές του 2028, εξελίσσονται σε μια σύνθετη πολιτική εξίσωση, με διαφορετικές προσεγγίσεις για τις μελλοντικές συνεργασίες, έντονες προειδοποιήσεις για την ενότητα του κόμματος και δημόσιες τοποθετήσεις, που αποκαλύπτουν το βάθος των προβληματισμών, στο εσωτερικό της παράταξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE