Φαχρετίν Αλτούν: Η κυβέρνηση της Λιβύης ζήτησε στρατιωτική βοήθεια από Τουρκία

Φαχρετίν Αλτούν: Η κυβέρνηση της Λιβύης ζήτησε στρατιωτική βοήθεια από Τουρκία

Η κυβέρνηση της Λιβύης ζήτησε στρατιωτική βοήθεια από την Τουρκία επιβεβαίωσε ο διευθυντής επικοινωνίας της τουρκικής Προεδρίας Φαχρετίν Αλτούν.

Σε μήνυμά του στο twitter, ο Φαχρετίν Αλτούν αναφέρει ότι “η κυβέρνηση της Λιβύης ζήτησε στρατιωτική βοήθεια από την Τουρκία. Όπως είπε ο Πρόεδρος Ερντογάν ασφαλώς θα τιμήσουμε τη συμφωνία μας. Έχουμε δεσμευτεί πλήρως για την προστασία των αμοιβαίων συμφερόντων μας και την εγκαθίδρυση σταθερότητας στην Μεσόγειο”, αναφέρει ο Φαχρετίν Αλτούν. 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Τορναρίτης στον δρόμο του Χριστοδουλίδη - Ο διορισμός που ανοίγει νέο πολιτικό κεφάλαιο

Νίκος Τορναρίτης στον δρόμο του Χριστοδουλίδη - Ο διορισμός που ανοίγει νέο πολιτικό κεφάλαιο

Με το βλέμμα στο Κυπριακό, αλλά και με φόντο τις προεδρικές του 2028, ο διορισμός του Νίκου Τορναρίτη από τον Νίκο Χριστοδουλίδη, δύσκολα περνά απαρατήρητος. Από οι πρώτες πολιτικές αντιδράσεις, δείχνουν πως το θέμα δεν θα μείνει μόνο στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE