Φαχρετίν Αλτούν: Η κυβέρνηση της Λιβύης ζήτησε στρατιωτική βοήθεια από Τουρκία

Φαχρετίν Αλτούν: Η κυβέρνηση της Λιβύης ζήτησε στρατιωτική βοήθεια από Τουρκία

Η κυβέρνηση της Λιβύης ζήτησε στρατιωτική βοήθεια από την Τουρκία επιβεβαίωσε ο διευθυντής επικοινωνίας της τουρκικής Προεδρίας Φαχρετίν Αλτούν.

Σε μήνυμά του στο twitter, ο Φαχρετίν Αλτούν αναφέρει ότι “η κυβέρνηση της Λιβύης ζήτησε στρατιωτική βοήθεια από την Τουρκία. Όπως είπε ο Πρόεδρος Ερντογάν ασφαλώς θα τιμήσουμε τη συμφωνία μας. Έχουμε δεσμευτεί πλήρως για την προστασία των αμοιβαίων συμφερόντων μας και την εγκαθίδρυση σταθερότητας στην Μεσόγειο”, αναφέρει ο Φαχρετίν Αλτούν. 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE