Φαχρετίν Αλτούν: Η κυβέρνηση της Λιβύης ζήτησε στρατιωτική βοήθεια από Τουρκία

Φαχρετίν Αλτούν: Η κυβέρνηση της Λιβύης ζήτησε στρατιωτική βοήθεια από Τουρκία

Η κυβέρνηση της Λιβύης ζήτησε στρατιωτική βοήθεια από την Τουρκία επιβεβαίωσε ο διευθυντής επικοινωνίας της τουρκικής Προεδρίας Φαχρετίν Αλτούν.

Σε μήνυμά του στο twitter, ο Φαχρετίν Αλτούν αναφέρει ότι “η κυβέρνηση της Λιβύης ζήτησε στρατιωτική βοήθεια από την Τουρκία. Όπως είπε ο Πρόεδρος Ερντογάν ασφαλώς θα τιμήσουμε τη συμφωνία μας. Έχουμε δεσμευτεί πλήρως για την προστασία των αμοιβαίων συμφερόντων μας και την εγκαθίδρυση σταθερότητας στην Μεσόγειο”, αναφέρει ο Φαχρετίν Αλτούν. 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE