Δεκάδες νεκροί από έκρηξη στο Μογκαντίσου

Δεκάδες νεκροί από έκρηξη στο Μογκαντίσου

Σε τουλάχιστον 61 ανέρχεται ο απολογισμός των νεκρών από την έκρηξη βόμβας που είχε τοποθετηθεί σε αυτοκίνητο στην πρωτεύουσα της Σομαλίας Μογκαντίσου, που έχει προκαλέσει τον τραυματισμό πολλών άλλων, ανακοίνωσε κυβερνητικός αξιωματούχος.

"`Eως τώρα έχουν μεταφερθεί 61 νεκροί και άλλοι 51 τραυματίες. Υπάρχουν όμως κι άλλες απώλειες κι ο απολογισμός αναμένεται να αυξηθεί", ανέφερε στο πρακτορείο Reuters ο Αμπντικαντίρ Αμπντιραχμάν Χάτζι Αντεν, επικεφαλής του δικτύου ασθενοφόρων.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE