ΚΥΠΡΟΣ: Ο ανεμοστρόβιλος πήρε τη στέγη κι έμεινε το σαλόνι με την τηλεόραση –Τραυματίστηκε ηλικιωμένη –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Ο ανεμοστρόβιλος πήρε τη στέγη κι έμεινε το σαλόνι με την τηλεόραση –Τραυματίστηκε ηλικιωμένη –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σοβαρά είναι τα προβλήματα που άφησε πίσω της η θεομηνία στην Ξυλοφάγου.

Τέσσερις κατοικίες στον προσφυγικό συνοικισμό Ξυλοφάγου υπέστησαν τεράστιες ζημιές από τον φοβερό ανεμοστρόβιλο που έπληξε την περιοχή την παραμονή των Χριστουγέννων (24/12), ενώ συνολικά έχουν καταγραφεί ζημιές σε συνολικά 12 κατοικίες.

Από το πρωί της Παρασκευής (27/12) λειτουργοί της Επαρχιακής Διοίκησης Λάρνακας μετέβησαν στο σημείο για καταγραφή των ζημιών.

Πάντως, όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία που δημοσιεύουμε, οι ζημιές ήταν τεράστιες.

Όπως φαίνεται και από το πλάνο, ο ανεμοστρόβιλος σήκωσε τη στέγη και έμεινε το σαλόνι με την τηλεόραση υπό τον… έναστρο ουρανό.

Εξάλλου, ηλικιωμένη που διέμενε μόνη της, τραυματίστηκε σοβαρά από αντικείμενα που υποχώρησαν από τους σφοδρούς ανέμους. Κτυπήθηκε σε διάφορα μέρη του σώματός της, αλλά ευτυχώς όχι στο κεφάλι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος ενημέρωσε τη Δευτέρα τους ομολόγους του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το παράνομο «Μνημόνιο Συναντίληψης» μεταξύ της Τουρκίας και της παράνομης αποσχιστικής οντότητας στις κατεχόμενες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο αφορά την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου. Τόνισε ότι πρόκειται για κατάφορη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.