ΚΥΠΡΟΣ: Ο ανεμοστρόβιλος πήρε τη στέγη κι έμεινε το σαλόνι με την τηλεόραση –Τραυματίστηκε ηλικιωμένη –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Ο ανεμοστρόβιλος πήρε τη στέγη κι έμεινε το σαλόνι με την τηλεόραση –Τραυματίστηκε ηλικιωμένη –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σοβαρά είναι τα προβλήματα που άφησε πίσω της η θεομηνία στην Ξυλοφάγου.

Τέσσερις κατοικίες στον προσφυγικό συνοικισμό Ξυλοφάγου υπέστησαν τεράστιες ζημιές από τον φοβερό ανεμοστρόβιλο που έπληξε την περιοχή την παραμονή των Χριστουγέννων (24/12), ενώ συνολικά έχουν καταγραφεί ζημιές σε συνολικά 12 κατοικίες.

Από το πρωί της Παρασκευής (27/12) λειτουργοί της Επαρχιακής Διοίκησης Λάρνακας μετέβησαν στο σημείο για καταγραφή των ζημιών.

Πάντως, όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία που δημοσιεύουμε, οι ζημιές ήταν τεράστιες.

Όπως φαίνεται και από το πλάνο, ο ανεμοστρόβιλος σήκωσε τη στέγη και έμεινε το σαλόνι με την τηλεόραση υπό τον… έναστρο ουρανό.

Εξάλλου, ηλικιωμένη που διέμενε μόνη της, τραυματίστηκε σοβαρά από αντικείμενα που υποχώρησαν από τους σφοδρούς ανέμους. Κτυπήθηκε σε διάφορα μέρη του σώματός της, αλλά ευτυχώς όχι στο κεφάλι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα βήματα στο Κυπριακό μετά την ενημέρωση Ολγκίν στον Γκουτέρες - Στο επίκεντρο οι επαφές σε Κύπρο, Ελλάδα και Τουρκία

Νέα βήματα στο Κυπριακό μετά την ενημέρωση Ολγκίν στον Γκουτέρες - Στο επίκεντρο οι επαφές σε Κύπρο, Ελλάδα και Τουρκία

Για τα αποτελέσματα των επαφών της σε Λευκωσία, Αθήνα και Άγκυρα, ενημέρωσε τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, η προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE