ΠΑΦΟΣ: Επιχείρηση διάσωσης τραυματισμένου κυνηγού- Βοήθησαν και πολίτες

ΠΑΦΟΣ: Επιχείρηση διάσωσης τραυματισμένου κυνηγού- Βοήθησαν και πολίτες

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική για επιχείρηση διάσωσης τραυματισμένου κυνηγου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση  στις 09:12 το πρωί της Κυριακής  29/12 λήφθηκε κλήση από την Αστυνομία και την Υπηρεσία Ασθενοφόρων για μεταφορά τραυματία κυνηγού από τη δύσβατη περιοχή, Μεσαρούθκια του χωριού Περιστερώνας της επαρχίας Πάφου.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πόλης Χρυσοχούς με ομάδα και όχημα διάσωσης.

Όπως αναφέερεται στην ανακοίνωση κυνηγός έφερε τραυματισμό στο γόνατο και αφού ακινητοποιήθηκε, σε συνεργασία με το προσωπικό της υπηρεσίας Ασθενοφόρων και την Αστυνομία με την χρήση σανίδας, μεταφέρθηκε στο  ύψος το δρόμου για παραλαβή του από το  ασθενοφόρο.

Η απόσταση ήταν περίπου στα 500μ δύσβατης περιοχής, για το λόγο αυτό στη μεταφορά συνέδραμαν και πολίτες.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο σοβαρό επεισόδιο στη Νεκρή Ζώνη: Τούρκοι στρατιώτες πέταξαν πέτρες και επιχείρησαν σύλληψη Ε/κ γεωργών

Νέο σοβαρό επεισόδιο στη Νεκρή Ζώνη: Τούρκοι στρατιώτες πέταξαν πέτρες και επιχείρησαν σύλληψη Ε/κ γεωργών

Νέο ανησυχητικό περιστατικό παρενόχλησης Ελληνοκυπρίων γεωργών από Τούρκους στρατιώτες σημειώθηκε στη Νεκρή Ζώνη, αυτή τη φορά στην περιοχή του Μάμμαρι, λίγες μόλις εκατοντάδες μέτρα από τη Δένεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE