Τουλάχιστον 9 οι νεκροί και περίπου 30 οι τραυματίες από έκρηξη σε στρατιωτική παρέλαση στην Αλ Νταλέα

Τουλάχιστον 9 οι νεκροί και περίπου 30 οι τραυματίες από έκρηξη σε στρατιωτική παρέλαση στην Αλ Νταλέα

Τουλάχιστον εννέα είναι οι νεκροί και περίπου 30 είναι οι τραυματίες μετά από την έκρηξη που έγινε στη διάρκεια μιας παρέλασης για την ορκωμοσία νέων στρατιωτών, στην πόλη Αλ Νταλέα στα νότια της Υεμένης, όπως μετέδωσε την Κυριακή 29/12 η τηλεόραση Sky News Arabia.


 
Μία πηγή από την πόλη αλ Νταλέα δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Sputnik, ότι είναι πιθανόν η έκρηξη να προκλήθηκε από ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος (drone) το οποίο ήταν φορτωμένο με εκρηκτικά.
           
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το MEA ανατινάχθηκε πάνω από μία εξέδρα στη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE