ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πόνταρε στην Megabet Plus για το μεγάλο ντέρμπι Άρσεναλ-Τσέλσι

Πόνταρε στην Megabet Plus για το μεγάλο ντέρμπι Άρσεναλ-Τσέλσι

Συνεχίζεται η δράση στην Πρέμιερ Λιγκ με το ντέρμπι στο Λονδίνο ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Τσέλσι να ξεχωρίζει από το πρόγραμμα.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς με τις περισσότερες επιλογές. Διαθέσιμα θα βρείτε πάρα πολλά ειδικά στοιχήματα για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία.

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Ένα μεγάλο λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες που καίγονται για βαθμούς αλλά δεν παρουσιάζονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Η Αρσεναλ αναμένεται βελτιωμένη μετά την αλλαγή προπονητή, ενώ η Τσέλσι μετά την ήττα πισωγύρισμα από την Σαουθάμπτον θέλει το διπλό για να μην χάσει την επαφή της με την πρώτη τετράδα.

Oι αποδόσεις της Megabet Plus δίνουν ελαφρώς φαβορί την Τσέλσι καθώς η επιλογή του διπλού προσφέρει 2.31, ενώ ο άσος για νίκη της Άρσεναλ δίνει 2.81. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 3.69. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.54, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.39. Η επιλογή για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 1.47.

Άνοιξε έναν λογαριασμό σήμερα στην www.megabetplus.com.cy και λάβε 100% μπόνους εγγραφής. Παίξε παρολί 5 επιλογών και πάνω και πάρε πίσω τα χρήματα σου αν χάσεις μία επιλογή. Κάνε κλικ στην ιστοσελίδα www.megabetplus.com.cy, όπου θα έχεις τη δυνατότητα να ποντάρεις άμεσα σε ένα τεράστιο αριθμό αγώνων και αγορών με τις πιο ψηλές τιμές της αγοράς!

Ήδη οι πελάτες της www.megabetplus.com.cy έχουν την δυνατότητα χρησιμοποίησης των δημοφιλών υπηρεσιών Skrill, Blueberry και Neteller για διαχείριση των χρημάτων τους. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα (VISA/Mastercard) καθώς επίσης με Paysafe.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top