ΦΙΛΟΖΩΟΙ

ΚΥΠΡΟΣ: Άσχημο θέαμα- Νεκρά γουρουνάκια πεταμέμνο στο δρόμο και στα σκουπίδια

ΚΥΠΡΟΣ: Άσχημο θέαμα- Νεκρά γουρουνάκια πεταμέμνο στο δρόμο και στα σκουπίδια

Φωτογραφίες, «οι οποίες απεικονίζουν μία χοιρομάνα μαζί (ίσως) με τα μικρά της νεκρά γουρουνάκια πεταμένα στο δρόμο και άλλα μέσα στο σκυβαλοδοχείο (200 μέτρα από τα λατομεία Elmin κοντά στον Άγιο Σωζόμενο)», δέχθηκε το Σάββατο 28/12 το Κόμμα για τα Ζώα της Κύπρου από φίλη του κόμματος, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

 
«Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις, αφού μας δείχνει καθαρά τη συμπεριφορά μας και αντιμετώπιση μας προς τα ζώα που είναι λες και είναι αντικείμενα μίας χρήσης, λες και είναι έπιπλα ή αναλώσιμα με ημερομηνία λήξης. Πραγματικά τέτοιες μέρες τέτοια λόγια. Πέραν από το θέμα της δημόσιας υγείας υπάρχει και το θέμα του πώς κατέληξαν αυτά τα ζώα νεκρά και μάλιστα δεν ακολουθήθηκαν οι διαδικασίες όσον αφορά τα νεκρά παραγωγικά ζώα», σημειώνει το Κόμμα για τα Ζώα της Κύπρου.
 
Επίσης καταδικάζει το περιστατικό και αναφέρει ότι θα ζητήσει εξηγήσεις και από τον κοινοτάρχη αλλά και από τις κτηνιατρικές υπηρεσίες για να εξετάσουν άμεσα αυτή την υπόθεση και οι ένοχοι να οδηγηθούν άμεσα εκεί και όπου τους αξίζει.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top