ΚΥΠΡΟΣ: Άσχημο θέαμα- Νεκρά γουρουνάκια πεταμέμνο στο δρόμο και στα σκουπίδια

ΚΥΠΡΟΣ: Άσχημο θέαμα- Νεκρά γουρουνάκια πεταμέμνο στο δρόμο και στα σκουπίδια

Φωτογραφίες, «οι οποίες απεικονίζουν μία χοιρομάνα μαζί (ίσως) με τα μικρά της νεκρά γουρουνάκια πεταμένα στο δρόμο και άλλα μέσα στο σκυβαλοδοχείο (200 μέτρα από τα λατομεία Elmin κοντά στον Άγιο Σωζόμενο)», δέχθηκε το Σάββατο 28/12 το Κόμμα για τα Ζώα της Κύπρου από φίλη του κόμματος, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

 
«Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις, αφού μας δείχνει καθαρά τη συμπεριφορά μας και αντιμετώπιση μας προς τα ζώα που είναι λες και είναι αντικείμενα μίας χρήσης, λες και είναι έπιπλα ή αναλώσιμα με ημερομηνία λήξης. Πραγματικά τέτοιες μέρες τέτοια λόγια. Πέραν από το θέμα της δημόσιας υγείας υπάρχει και το θέμα του πώς κατέληξαν αυτά τα ζώα νεκρά και μάλιστα δεν ακολουθήθηκαν οι διαδικασίες όσον αφορά τα νεκρά παραγωγικά ζώα», σημειώνει το Κόμμα για τα Ζώα της Κύπρου.
 
Επίσης καταδικάζει το περιστατικό και αναφέρει ότι θα ζητήσει εξηγήσεις και από τον κοινοτάρχη αλλά και από τις κτηνιατρικές υπηρεσίες για να εξετάσουν άμεσα αυτή την υπόθεση και οι ένοχοι να οδηγηθούν άμεσα εκεί και όπου τους αξίζει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

Συνάντηση της ΕΕ με την Τουρκία στο υψηλότερο επίπεδο θα πραγματοποιηθεί εντός Οκτωβρίου, για να συζητηθούν η προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό και ενδεχόμενη πρόοδος στις ευρωτουρκικές σχέσεις, προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την προσέλευσή του την Παρασκευή το πρωί για τη δεύτερη μέρα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE